Фолк певицата Диона е арестувана в нетрезво състояние. Тя е

...
Фолк певицата Диона е арестувана в нетрезво състояние. Тя е
Коментари Харесай

В нетрезво състояние: Арестуваха Диона

Фолк певицата Диона е задържана в нетрезво положение. Тя е хваната на столичния бул. „ България “ във вторник. Това не е първата известна персона, която е хваната да кара след използването на нездравословни вещества.  Миналата година в нетрезво положение бе хваната Белослава. Тя отхвърли да се подложи на кръвен тест, което усъмни всички, че не е била единствено под въздействието на алкохола. Пиян зад кормилото бе заловен и мъжът на Мария Игнатова - Ивайло Цветков-Нойзи.

Оказа се, че фолкаджийката е използвала кокаин. Полицаите я отвели е Шесто РПУ. Взета й е кръвна проба.

Това се случва тъкмо когато кариерата на певицата е в най-големия си напредък. Диона върви с дребни крачки към върха във фолка, новото й парче натрупа голям рейтинг. В него тя пее със Софи Маринова.  Броячът в Ютуб демонстрира по 150 хиляди гледания на ден. За нея дуетът със Софи Маринова е сбъдната фантазия.

Спомня си, че преди години пристигнала в столицата със разкъсан куфар и пари назаем, а през днешния ден има обща ария с „ най-голямата певица “. Не пропуща да означи, че ромската Лили Иванова откликнала на предлагането за взаимен план след по-малко от час размисъл.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР