Фолк певицата Деси Слава проговори за травма от детските си

...
Фолк певицата Деси Слава проговори за травма от детските си
Коментари Харесай

Деси Слава разкри травма от детството


Фолк певицата Деси Слава проговори за контузия от детските си години, която е повлияла значително на самочувствието й.

 

Признанието й пристигна около присъединяване й в благотворителния концерт на „ Като две капки вода “, чиято идея бе в поддръжка на децата на България. Деси Слава освен не се поколеба да се включи, а и разкри душата си за контузиите, нанесени й в детските години.

 

Тя прецизира, че не е била жертва на принуждение, а по-скоро очевидец на алкохолизъм. Скандалите, които татко й спретвал с майка й, се разигравали пред очите й. Искала да й помогне, само че била безсилна, тъй като била дете и това неизбежно се е отразило върху душeвността и самочувствието й. Все още се бори с това да може да си повярва.

 



Както знаете, Деси Слава е родом от Раднево и е племенница на Мими Иванова. До 7-годишна възраст е живяла в Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си, след което двамата се развеждат. Тогава Деси Слава се реалокира в китното селце Пет могили, при баба си и дядо си. Учи там в продължение на година. След това майка й, която се е омъжила наново, този път за доктор, я взима при себе си в Хисаря. Там певицата е ангажирана освен с образованието си, а и с безгрижни игри като всяко дете. Тя оказва помощ в развъждането на сестра си Ина, а 3 години по-късно се ражда и другата й сестра – Ния.

 

На 15 години се връща в Гълъбово, където учи в Техникум по енергетика и живее при татко си, брат си и мащехата си. по-късно отпътува за София, а по-късно се открива в Димитровград, с цел да е по-близо до компания „ Пайнер “ и стартира професионалната си музикална кариера.

 

Твърди, че не е получила поддръжката, от която се нуждае всяко дете, тъй като когато има проблем в фамилията, фокусът се измества и децата страдат от това. Всяко дете би трябвало да получи криле, с цел да полети. Липсата на внимание безспорно рефлектира, а по-късно се отразява и на метода на живот на всеки човек.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР