Фолк певицата Ария ще посрещне 2022 година на топ локацията

...
Фолк певицата Ария ще посрещне 2022 година на топ локацията
Коментари Харесай

Луксозното я привлича: Сексапилната Ария в обятията на футболист, глезят се на екзотично място

Фолк певицата Ария ще посрещне 2022 година на топ местоположението за родните изпълнителки и плеймейтки – Дубай. Любимата и мечтана дестинация на всички български звезди, които обичат да вървят в красивия град, с цел да покажат малко стандарт.

Ария, която е много известна по нощните заведения, е на сантиментален воаяж в Обединените арабски емирства, където не е сама, а с младото си гадже. Певицата е в компанията на футболната звезда Георги Йомов, който е със седем години по-малък от изгората си.

Виж още: Сузанита се пусна по BDSM долни дрехи от ваната, релаксира в забавна компания на СПА и с алкохол 

Оборотната изпълнителка, чието същинско име е Мария Цветкова, качи нова фотография, на която е дружно с Жоро Йомов, с който се любуват на деликатесите в Дубай. Факт е, че двамата не парадират с любовта си и рядко качват общи фотоси, а тази е събрала над 11 хиляди лайкове.

За любовта сред някогашната плеймейтка и футболиста на ЦСКА разбрахме тази година, като обществено признаха възприятията си малко след Свети Валентин. Гаджето на Ария е внук на легендата на Левски Тодор Барзов. Преди връзката му с певицата, той въртял обич с друга мацка, само че я заменил със знойната хубавица.

За Ария пък е известно, че е споделяла любовни милувки със строителния бизнесмен Динко Динев, от който има и дете. Преди време тя се оплака, че точно Динко не ѝ разрешавал да бъде фолк певица, само че очевидно няма такива проблеми с Георги. Всички знаем добре, че футболистите са буйни почитатели на поп-фолк музиката.

Виж още: С едни гърди напред през 2022 година: Ето къде Мани ще усили пазвата и какъв брой кубика ще сложи 

Изображение: https://www.instagram.com/aria_official__/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР