Фолк певицата Анелия пак е хванала стабилен богаташ. Този път

...
Фолк певицата Анелия пак е хванала стабилен богаташ. Този път
Коментари Харесай

Анелия хвана турчин милионер

Фолк певицата Анелия отново е хванала постоянен паралия. Този път става въпрос за турчин, който задоволява всяко нейно предпочитание. Според източници на в. "Уикенд " тайнственият господин е малко над 45 години, просветен, учтив и с много милиони в банковите сметки. Именно той е обзавел първокласната къща на изпълнителката в Драгалевци.

Едва преди няколко месеца Анелия заживя в чисто нов дворец в столичния квартал. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, тъй като по този начин я посъветвала астроложката, до която се допитала. Парцелът е платен още през 2014 година, а желанието на Анелия било да заживее година по-късно. За пакост градежът глътнал доста пари и фолк звездата останала на алено с финансите.

Тя интензивно се впуснала в търсене на спонсор и след съвсем година го разкрила в лицето на състоятелен турчин. Именно той и оказал помощ да обзаведат парцела, като купил по-голяма част от мебелите в него.

Според осведомени за интериора били изхарчени над 300 000 лв.. Чалга дивата е измежду певиците, които ревниво пазят персоналния си живот. Пайнерката заобикаля да разяснява връзките си, само че неотдавна не се опасява от клюките и обявява, че сърцето ѝ е заето.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР