Фолк певицата Анелия, която е на върха на щастието, след

...
Фолк певицата Анелия, която е на върха на щастието, след
Коментари Харесай

Сватба, ама друг път: Анелия върна пръстена на Любо

Фолк певицата Анелия, която е на върха на щастието, откакто обичаният й хазартен необут й предложи брак е поставила завършек на любовната си връзка и е развалила годежа с Любо Захаринов.Никой не има вяра, че влюбените са се разделили и са завършили връзката си толкоз отрицателно, макар, че всички към тях чакаха скоро сватбената им гала.

Певицата е изтрила от Инстаграм всичките им общи фрагменти, с които радваха почитателите си и демонстрираха любовните си връзки.

Запознати от най-близкия им кръг издават, че повода Ани и Любо да се разделят била повече от  прозаична. Хазартният необут не одобрявал бъдещата му половинка да обикаля по участия измежду нощ и уговорките й на фолкаджийка. Въпреки, че на няколко пъти се опитвал да склони Анелия да се кротне у дома като стопанка, само че всичко било без триумф. Певицата и без друго понижи участията си до най-малко в последно време, само че очевидно музиката за нея е първостепенна и няма човек, който да я накара да се откаже от кариерата си на фолк звезда.

Въпреки, че певицата мечтаеше да роди дете на новия си мъж и това не се оказа задоволително мощен мотив да стане майка още веднъж и да си остане у дома. Тези дрязги и неразбирателства  принудили фолкаджийката да скапе годежа с обичания мъж.

Автор:Хотнюз.бг

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР