Фолк певецът Тони Стораро с първи думи след смъртта на

...
Фолк певецът Тони Стораро с първи думи след смъртта на
Коментари Харесай

Тони Стораро за Василис Карас: Ти ми беше като баща! Почивай в мир!

Фолк артистът Тони Стораро с първи думи след гибелта на гръцкия реализатор Василис Карас. Изпълнителят на паметния шлагер " Феномено " и Тони Стораро бяха близки другари. Още от началото на кариерата си Тони извършва песни на сътрудника си и тогава даже го назоваха Българския Карас, написа.
Прочетете още
Родният реализатор нееднократно е споделял, че изключително доста се възхищава на Василис Карас. 

" Днес, на 24 Декември 2024 година, в навечерието на най-светлия християнски празник, си отиде от този свят Василис Карас!

Почивай в мир, учителю! Мъката е неописуема. Ти беше индивидът, който ме въодушеви да направя своите първи стъпки в музиката, този, на който подръжавах, от който се научих на толкоз доста музика! Ти беше всичко за мен в музиката!

Ще останеш вечно в моето сърце и ще бъдеш постоянно част от моята музика! Знам, че си на по-добро място!

Раздвам се, че си бяхме близки другари и си ми бил като татко от който съм възприемал най-ценните си препоръки!

Благодаря ти за всичко, което ми даде! Оставаш вечно в сърцето ми, постоянно ще те обичам!

Ще продължаваш да си моето ентусиазъм - ЗАВИНАГИ!
   Вижте тази обява в Instagram.   

ПОЧИВАЙ В МИР! ", написа Тони Стораро в профила си в Instagram. Към обявата си той добави и общи фотоси с гръцкия музикант, прочут с присъщия си бездънен глас и любовната поезия в текстовете си.

В свое изявление Тони Стораро споделя, че с Василис не са се сприятелили от раз. Дори е останал отчаян от първото си запознанство с гърка.

„ Той се държа доста пренебрежително. Каза си единствено името и толкоз. 5 година по-късно си промени отношението. Подарих му куче за него и щерка му. Усмихна се. Тя се зарадва доста “, описа Стораро пред Мон Дьо.

През 2019 година артистът Тони Стораро бе единственият български реализатор, поканен персонално от гръцкия си сътрудник Василис Карас да участва на сватбата на щерка му Ирина. Тържеството бе в имението на Карас, а Стораро отиде дружно със брачната половинка си и двамата им синове - Фики и Емрах.

Тони обожава гръцката музика и неведнъж е получавал похвали за интерпретациите си от свои сътрудници в Гърция и България. Родният артист постоянно отскача до южната ни съседка, където има доста другари от музикалните среди.

Новината за гибелта на Василис Карас бе оповестена от медиите в Гърция. Държавната телевизия ERT оповестява, че артистът е умрял след след дълга битка с рака.

Карас се е лекувал в Европейския междубалкански медицински център и неотдавна се е заразил с Ковид-19, заяви локален новинарски портал.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР