Фолк певецът Орхан Мурад най-сетне намери начин да популяризира творчеството

...
Фолк певецът Орхан Мурад най-сетне намери начин да популяризира творчеството
Коментари Харесай

Гнусно! Ето до къде пропадна Oрхан Мурад!

Фолк артистът Орхан Мурад най-накрая откри метод да разпространява творчеството си. Покрай 15-годишната си щерка Сузанита той откри, че абсурдът продава и избухна с най-вулгарната ария, която в миналото е влизала в репертоара му, видя HotArena!

Кралят на баладите шокира правилните си фенове с парчето „ Де бре де ”, в което се пее по допустимо най-циничния метод за полови органи, секс, девственици и сводници.

„ Щом се харесват такива творби на блажния фолклор - ще вършим още. Даже се пече идващото парче! Нека се пукат пуританите ”, разяснява със удовлетворение изпълнителят на тогавашния шлагер „ Хиляди слънца ”. Песента му „ Де бре де ”, осъществена с оркестър „ Веселите момчета ”, в действителност притегли непредвиден интерес, само че по-скоро с негативен знак. Колегите на Мурад от музикалния бранш  са безапелационни, че е блъснал дъното с сходни осъществявания и го поучават да не се излага повече, а да се придържа към одобрения си жанр.

„ Орхан пее за френска обич, перверзни баби и разгонени попове, а щерка му имитира такава в клиповете си. Това семейство е сбъркано! Вместо да заляга над тетрадките, ученичката Сузанита се гологъзи и показва по какъв начин се пуши марихуана! С такива родители друго не може да се чака! ”, разясняват потресените почитатели в интернет.

Песента „ Де бре де ” може да се чуе в уеб страницата за видеосподеляне „ Ю Тюб ”. Текстът е изпълнен с вулгаризми, по тази причина парчето е неразрешено за слушане от лица под 16 години. Иначе клипът към песента не е по никакъв начин абсурден – Орхан и приятелите му възпяват женските полови органи, до момента в който мезят от купа със зелена салата,  набиват кюфтета и се наливат с алено вино, сервирано върху очукана дървена маса.
Таткото на Сузанита наподобява удовлетворен от крайния резултат и се зарече, че в скоро време ще предложи на аудиторията още такива „ шлагери ” Не е изключено дори да направи дует с щерка си. Той твърди, че това е национална ария. „ Уикенд ” реши да разгласява текста, с цел да може всеки самичък да си направи извода... Между другото, адвокати настояват, че прокуратурата умерено може да му повдигне обвиняване поради бруталните порногафски рими...

Де бре де

Свята е*ан щом се прави, 
никой не сортира - 
тръгнало е младо, остаряло, 
право в манастира!

Идват п*тки на кервани, 
п*тки персонални и защити,
девственици с твърди цици,
други яки – с тлъсти пици,
триста п*тки и мастии,
сводници и парантии,
млади моми – секишлии,
дърти баби - триперлии

Припев:
Де бре, хуьо, де бре, де, 
всичко живо се е*е!
Де, бре, пу*ки, де бре де, 
лапайте по чифт мъ*е!

Стар калугер чета води – 
все тим юнаци...
Първи ред са баш е*ачи 
със та*аци кат` тукмаци
Втори ред са с все дебели, 
все разнообразни по размери,
сутеньори, минетчии,
пезевенци, чекиджии
Педерасти с педевеци,
със разцепени гевреци...

Припев:
...

Страшна е*ан се разгаря 
под дебела сянка.
Дърта вуйна мъзга пуска, 
ку*ец пляска нянка. 
Дърта баба вълна суче, 
млада мома ку*ец смуче. 
Тъста пу*ка присмехулно 
жули дупе маясълно,
две кюрета от чикии
приличат към този момент на светии,
остарял калугер с ку* се кръсти, 
бърка в пу*ка, лиже пръсти...

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР