Фолк певецът Крум претърпя страховит инцидент, който завърши в Спешното

...
Фолк певецът Крум претърпя страховит инцидент, който завърши в Спешното
Коментари Харесай

Певецът Крум претърпя инцидент


Фолк артистът Крум претърпя застрашителен случай, който приключи в Спешното поделение. За случилото се описа самият той, който в последно време му е много каръшки интервал. 

Преди няколко седмици ви информирахме по какъв начин вандали забиха гвоздей в гумата на лъскавото му возило. Преди годони пък персоналният му автобобил бе разпален и изгоря като факла. А в този момент на артистът му се наложи да посети незабавното след случай с куче. 

Точно по този начин, Крум е бил нахапан от косматата животинка и бързо отишъл на доктор, с цел да бъде прегледан, превързан и най-много да му бият инжекция срещу тетанус.

" За първи път ме ухапа куче, само че постоянно има първи път. Удариха ми една инжекция срещу тетанус и съм подготвен за тази вечер. Само не ме поздравявайте по дясната ръка ", написа Крум и съобщи, че ще отиде на благотворителния концерт в помощ на дребния Ради. 

И през разум не му е минавало да се откаже от поетия ангажимент и да се включи в благотворителната идея, в която доста реализатори се събраха в столичен ресторант с вярата да съберат пари за момченцето, написа show.blitz.

Междувременно Крум сподели шокиращи фрагменти след случая с кучето, само че не дава повече детайлности за случилото се. Вероятно става въпрос за бездомна животинка, защото Крум има котка вкъщи, а не куче
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР