Фолк певецът Константин притесни феновете си като обяви, че спира

...
Фолк певецът Константин притесни феновете си като обяви, че спира
Коментари Харесай

Коцето закъса със здравето

Фолк артистът Константин тормози почитателите си като разгласи, че стопира участията си по заведенията за известно време.

„ Приятели, желая най-официално да се извиня на всички тези, които ме очаквахте по клубовете из цяла България. До 12-и няма да мога да вземам участие на никое място, тъй като моят професор ми сподели, че в случай че продължа да пея, да викам и да крещя по кръчмите, ще би трябвало да легна за трети път на интервенция. Така че съблюдавам безспорна хигиена на гласа, ултразвуци, физиотерапии и инхалации, и се надявам всичко да мине ”, заяви с видео в Инстаграм Коцето.

„ На 12 започваме стремително, като преди този момент имаме голям, величествен концерт със Софи Маринова, Ку-Ку Бенд, Преслава, Устата в „ Арена Армеец “. Господ да е с мен и всичко да бъде наред!, добави изпълнителят с най-лиричния глас в поп фолка и още един път се извини на почитателите си. По-късно той пусна и програмата си след въпросната датата, която планува 8 участия в заведения в страната, предава Телеграф.

Веднага откакто разгласява видеото, заваляха десетки пожелания за бързо възобновяване, сърца и тъжни емотикони от сътрудници и почитатели на фолкзвездата. Преди години Коцето е претърпя две интервенции на гласните струни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР