Фолк певецът Галин се преквалифицира на еротичен модел. Изпълнителят показа

...
Фолк певецът Галин се преквалифицира на еротичен модел. Изпълнителят показа
Коментари Харесай

Погнаха Галин за напомпано дупе

Фолк артистът Галин се преквалифицира на сексуален модел. Изпълнителят сподели нов план, в който театралничи като манекен на бански. Досущ като една плеймейтка, той залага на поза с акцент дупе, а неепилираните му крайници може да разочароват някои от феновете му. "Това дупе май е много фотошопирано ", видяха някои от почитателите му.

Кадърът, който Галин сподели в Инстаграм е част от фотосесия за Aronik - марка за долни дрехи и бански. Сесията е осъществена по време на почивката му в Бразилия наскоро. Някои от почитателите му обаче не се сдържаха и захапаха любимеца си за позата. "Как не те е позор да се снимаш по този начин?! “, пишат под фотографията, а звездата на "Пайнер " отвърна, че не вижда нищо неприятно в това и се надява на още моделски изяви.

"Аз не виждам нищо необичайно в фотографията! Собственикът на марката е избрал тази фотография, за мен е значимо хората, които са ми дали своят вот доверие за тази фотосесия да са удовлетворени. Беше неповторимо прекарване в един от най-студените месеци аз да имам опция да пътувам до тази топла и неповторима страна - Бразилия ", безапелационен е Гальо.

Въпреки оправданието му, мнозина са на мнение, че задните му елементи в пикантната снимка са много напомпани и то посредством фотошоп. "Да не се е снимал за порно издание, че по този начин пъчи дупарата. На Гери-Никол повече й отива ", хейтът артистът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР