Фолк певецът Азис топи килограми в жегите с много месо.

...
Фолк певецът Азис топи килограми в жегите с много месо.
Коментари Харесай

Азис отслабва с мръвки

Фолк артистът Азис топи килограми в жегите с доста месо. Певецът очевидно е почитател на диетата на Пиер Дюкан, защото интензивно набива шишчета и салати, дочу HotArena.

Изпълнителят не е от звездите, които може да видите в инцидентно заведение, до момента в който сте на разходка из центъра на София. Изпълнителят държи извънредно доста на анонимността си и има няколко обичани ресторанта, които му подсигуряват успокоение по време на обяд или вечеря.

Затова и появяването му в идеалния център на София, освен това измежду бял ден си е същинска сензация, написа „ Ретро ”.

С черен елек и нахлупена бейзболна шапка на главата, Азис дойде самичък и се настани на една от масите в заведението, сядайки в откритата му част на тротоара.

Певецът не се тормози, че в близост е цялостно с хора и фотографи, а умерено си поръча обяд от салата и шишчета. Мръвките се усладиха на чалга звездата, който от дълго време промени питателните си привички и към този момент яде разделно.

Благодарение на диетата, която съблюдава в последните години, фолк идолът съумя да смъкне цели 31 кг.

Преди това той тежеше цели 120 кила, въпреки да се подложи на комплицирана интервенция, посредством която му сложиха пръстен на стомаха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР