Фолк любимецът Константин има сериозни проблеми с краката. Певецът показа

...
Фолк любимецът Константин има сериозни проблеми с краката. Певецът показа
Коментари Харесай

Ужас! Константин Показа Разширени Вени

Фолк любимецът Константин има съществени проблеми с краката. Певецът сподели плашещи разширени вени в шоуто „Като две капки вода“.

Той излезе пред публиката, маскиран като писателя Константин Трендафилов в хитовото парче „Кекс“. По-голяма част от публиката избухна в смях още когато видя фолкаджията, обут в къси панталони като в клипа на своя съименник. Почти никой не видя, че на прасците му изпъкват разширени вени.

Не е ясно дали артистът към този момент има проблеми с тях, или за момента те са просто изящен недостатък. Според медици обаче ще се наложи да вземе незабавни ограничения, в случай че не желае да си докара доста по-сериозни проблеми в бъдеще.

Страдащите от разширени вени елементарни се оплакват от мъчно търпими болки в краката, а в случай че не се вземат ограничения в точния момент, може да се стигне до интервенция, написа „Уикенд“. Спецове по медицинските тематики считат, че повода за заболяването на Коцето може да се крие в внезапно напълняването на артиста в последните години.

КОНСТАНТИН НЕ ИЗНЕВЕРИ НА БЕЛИТЕ ПИСТИ



Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР