Фолк фурията Емануела и годеникът й Мартин Николов са се

...
Фолк фурията Емануела и годеникът й Мартин Николов са се
Коментари Харесай

Нова драма в живота на Емануела! Ето какво се случи:


Фолк фурията Емануела и годеникът й Мартин Николов са се разделили. Двамата се сгодиха преди два месеца, като певицата си самопредложи брак посред столична дискотека. Месец по- късно, Емануела съобщи, че няма да се женят.

А в този момент се оказва, че напряко са се разделили. Двойката изкара дружно близо година, като връзката им стартира със скоростен бракоразвод на Мартин Николов, с цел да се събере с. Певицата пък не спираше да се хвали, че той е съвършеният мъж и даже се замисляла дали да не роди трето дете. Не спираше да го хвали, че е идеалният татко и се грижи за дребния й наследник Димитър доста по- добре от биологичния му родител.

Бурната обич на Емануела и Мартин обаче се оказа много краткотрайна. Двамата нямали общи възгледи за живота и не съумели да се схванат.

Така певицата се озовала сама за следващ път. С Мартин се надявали най-малко да си останат другари след раздялата, защото се познават още от деца. Но дали ще се случи, не е ясно.

Все отново той се разведе и остави единственото си дете, с цел да върти обич с фолкаджийката. А най-после, остана с пръст в уста – нито със семейство, нито с съдбовната певица.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР