Фолк фурията една от "Най-горещите българки за 2018"За по-малко от

...
Фолк фурията една от "Най-горещите българки за 2018"За по-малко от
Коментари Харесай

Алисия покори YouTube със Старай се да си първи

Фолк фурията една от "Най-горещите българки за 2018 "
За по-малко от две седмици най-новият клип на певицата Алисия „ Старай се да си първи “ стана същински шлагер и завладя класацията на YouTube „ Набиращи известност “ https://www.youtube.com/watch?v=N-Iaer8CLOw!

Междувременно интернет ранглиста дефинира фолк фурията и за една от "Най-горещите българки за 2018 ".

Към момента клипът към песента „ Старай се да си първи “ продължава да заема челното първо място в нея, като за късото време от формалното показване на видеото, то е гледано съвсем 1,5 млн. пъти. В безспорен синхрон с тези индикатори са и мненията към песента, в които почитателите не пестят своите похвали: „ Уникална жена с благ глас, по какъв начин да не ти е кеф да я слушаш “, „ Кралицата мачка както постоянно!

АЛИСИЯ Е ЕДНА! “, „ Пак ще стане шлагер в нощните заведения! “ са единствено част от отзивите за клипа, в който Алисия за следващ път демонстрира гений и нюх за жанр.
Престижната ранглиста демонстрира най-интересните и мечтани планове от всички слушатели и е безспорен пример за желанията на всички консуматори в плdтформата. „ Старай се да си първи “ застана на чело в международната мрежа за видеосподеляне още в деня на своята премира, която беше на връх рождения ден на Алисия.

Само за седмица планът означи 1 милион гледания и се наложи като безспорен шлагер в нощните клубове, където певицата е измежду най-предпочитаните посетител реализатори.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР