Фолк дивата Мария обича да провокира феновете си, но в

...
Фолк дивата Мария обича да провокира феновете си, но в
Коментари Харесай

Брак №3? Мария смени фамилията и предизвика шок сред феновете

Фолк дивата Мария обича да предизвика почитателите си, само че в последните месеци тя още веднъж се отдръпна от театралните изяви и не прави нова музика. Припомняме, че предходната година звездата заяви, че стопира с музиката, само че по-късно изненадващо се завърна с кавър на ария на Цветелина Янева. Е, сега изпълнителката на " Не те обичам " очевидно е решила да се наслаждения на живота и свободното време, а не да работи, в което няма нищо неприятно.

Виж още: Тулум ли е новият Дубай? Мексиканският курорт - шлагер измежду известните българи

По-интересното обаче е, че от няколко дни в Инстаграм Мария се подвизава с забавна фамилия. В описанието на формалния си профил изненадващо певицата прибави семейството Соколова, а до нея са прилепени емоджита на годежен пръстен. Това породи голям брой спекулации, които на този стадий обаче не са доказани публично от певицата. Възможно ли е звездата да е сгодена или даже омъжена за новата си половинка Мирослав? Отговорът е сложен, тъй като без коментар от звездата, не може и не би трябвало да се прибързва. Всичко на този стадий са единствено спекулации, само че подчертаваме, че моминското име на певицата е Кирова. 

Виж още: Враждата продължава: Дрейк пуска албума седмица след Кание, обложката му - скандализира

С  брак №1 Мария одобри семейството Андонова и стана майка на дъщеричка, с брак №2 стана Гущерова, а по всичко проличава, че очевидно към този момент е станала за трети път госпожа, само че както към този момент споменахме - не е доказано. Мария не е качвала никакви фотоси или сторита от сключване, а на ръцете ѝ няма ново огромно украшение. Звездата въпреки всичко се снабди с огромен нов автомобил за хиляди левове, който може да се приема за сватбена изненада, само че и това е повече в областта на спекулациите. 

В изявление неотдавна певицата сподели, че би носила семейството на Мирослав, което демонстрира, че евентуално няма нищо срещу трети брак.

Виж още: Обработени фотоси? Не и за Преслава - певицата пусна без Photoshop и (май) хвърли ръкавица

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР