Фолк дивата Мария, Жени Калканджиева, Мегз и още куп звезди

...
Фолк дивата Мария, Жени Калканджиева, Мегз и още куп звезди
Коментари Харесай

Playboy съблече Мария по пижама

Фолк дивата Мария, Жени Калканджиева, Мегз и още куп звезди трансфораха клуба в будуар. Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до спукване столичния Bedroom Premium Club на дълго чаканото пижамено празненство BedTime Stories. Второто тематично събиране на феновете на Мъжката Библия беше отдадено на основателя й - Хю Хефнър.

Партито анонсира появяването на особено колекционерско, 300-странично издание, отдадено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy. Философията на празненството, където никой не беше пуснат, в случай че не е по пижама, се изяснява от продуценте на Playboy-партита, Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син по този начин: " Хю Хефнър е един от дребното, за който след гибелта му е мъчно да се каже " Той в този момент е на едно по-добро място ". Пижаменото празненство удостоверява тъкмо това! ".

Звездните фешън икони се бяха погрижили да си обезпечат кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите. Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър другар, дизайнерът Чавдар Иванов, основател на неповторимия и зелен спален тоалет, с който миньочето събра погледите на всички в Bedroom Premium Club. А в разгара на празненството, Любен Дилов-син простичко заключи атмосферата с афоризма: " Човекът е човек, когато е в пижамата на различен човек " BedTime Stroies съумя да извади от доброволаната му изолираност даже Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева.

Почти целият личен състав на модерната клинака " Имани ", куп звезди от шоубизнеса, модата и светската жруналистика, бяха измежду ВИП гостите, които танцуваха в истински спални тоалети до сутринта. А уредниците на BedTime Stories, Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълабов, както и притежателят на Bedroom Premium Club Веселин Борисов, се появиха в особено направени за тях първокласни кабинетни пижами от супер скъпи материи. Всеки, който не беше спазил дрескода можеше да се снабди с халат от лимитирана серия с марката Playboy още на входа. И макар, че халатите бяха планувани за тези, които не са с пижама на тематичното празненство, съвсем всички посетители побързаха да си вземат по един за спомен.

Топ плеймейтките Анна-Мария, Брита, Даная, Гергана Стaменова, Ива Няголова и Петя Димитрова изнесоха същински театър. Цялото заведение беше декорирано като гореща спалня с воали, в която всички се разхождаха по пижами и халати. А изкусителките, дружно с неповторимия балет на Bedroom Premium Club, под хореограията на Калин Калинов от “X-NRG Crew” и Галя Христова, мачкаха чаршафите на същинско легло, окачено на вериги над сцената. Звездите от страниците на Playboy танцуваха със особено направено за тях долни дрехи от шармантната дизайнерка Миглена Каканашева MEGZ, а аутфита им допълваха скъпарските бижута на AVIEL. За съвършената визия на изкусителките на сцената се погрижиха звездният тандем Цецо Андреев и Момчил Спасов, стилистката от топ салона Bedroom Beauty Милена Цекова, както и фризьорът Мирослав Ангелов.

Луксозното пижаменото празненство не пропуснаха и Нора Недкова, скандалната Катрин Вачева и плеймейтка Деси Димитрова. Деси пристигна в компанията на близката си другарка, с която участваха в състезанието Playmate 2016 – Ирена Георгиева. Те станаха част от гостите на празненството и купонясваха до дребните часове. Оригинални плейбой зайчета още веднъж посрещаха гостите на входа, където всеки получаваше и специфични дарове от първокласната веган козметиката за коса Jean Paul Myne.

Масите в Bedroom Premium Club бяха отрупани с водка Beluga, просеко Bottega Gold, уиски Glendfidich, Villa Esmeralda, сладки изкушения от сладкарници ТЕА и какво ли още не. Тематичното празненство беше изкушило двама бъдещи съпрузи да съберат приятелите си за ергенско празненство тъкмо довечера и тъкмо тук. В дребните часове един от тях, чието известно име ще премълчим, обикаляше масите, с цел да показа подозренията си - даже с изцяло непознати хора, че май му е рано да се дами...

Специалният колекционерски брой на Playboy ще е в разпространяване от 2 май, а за тогава уредниците и издателите на Мъжката Библия готвят нова изненада. На 1 юни ще е и идващото разтърсващо Playboy събитите „ Пощенска кутия за мръсни приказки “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР