Фолк дивата Мария е напълно готова за лято 2021, като

...
Фолк дивата Мария е напълно готова за лято 2021, като
Коментари Харесай

Мария съблазнява със секси бански, показа супер форма и горещ татус

Фолк дивата Мария е изцяло подготвена за лято 2021, като показва съвършените си форми в Инстаграм. Красивата певица показа в обществената мрежа поредност от нови фотоси, на които театралничи единствено по цялостен бански, само че от него се вижда прелестно, че изпълнителката на " Най-добрият " е в прелестна физическа форма. Мария постоянно е била от известните дами, които упражняват съществено и се грижат добре за своя пресен външен тип, а това се вижда с просто око.

Освен съвършено тяло и визия, старозагорката демонстрира и интерсните си татуси, които са направени на забавни места по тялото ѝ. Мария дълго време имаше единствено две татуировки, само че в последните години тя ги усили и може да се каже, че несъмнено си ги харесва. 

Виж още:

В началото на март стана ясно, че фолк дивата Мария публично се завърша на сцената, откакто през лятото на 2020 година сама разгласи решението си, че е настъпило време да се откаже от специалността си на певица. 20-годишната кариера на Мария бе прекъсната с един размах, само че звездата не устоя, а и почитателите се бяха затъжили за любимката си.

Макар да не е серпантина да бъде дейна в обществените мрежи, певицата е открила, че нищо не ѝ носи същото наслаждение и приятност, както музиката и сцената. Ето за какво тя е взела решението да се завърне и го направи стремително със своя версия на песента " Давай, разплачи ме " на колежката си и другарка Цветелина Янева, с която преди години имаха дует. " Спонтанно, една вечер на луда глава взех решение да я запиша. Изплакала съм я тази ария, дала съм си цялото сърце в нея и съм признателна на Цвети, че ми разреши да я запиша в мое осъществяване ", споделя Мария за решението да се завърне с тъкмо тази ария. Скоро звездата се завърна и на клубвата сцена с първо присъединяване, което мина повече от добре.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР