Фолк дивата Десислава си кръцна носа, видя HotArena.Певицата се подложи

...
Фолк дивата Десислава си кръцна носа, видя HotArena.Певицата се подложи
Коментари Харесай

Десислава си клъцна носа след раждането, пази го в тайна над година

Фолк дивата Десислава си кръцна носа , видя HotArena .

Певицата се подложи на ринипластика при един от най-хубавите доктори в Истанбул незабавно откакто роди втория си наследник Борис. Интересен факт е, че тя е направила интервенцията преди година и половина, само че едвам в този момент се разбра за нея, защото известният лекар си разгласява неин фотос в персоналния профил в Инстаграм. И добави, че това е негова ринопластика от преди година и 5 месеца. 

Никой не бе забелязал смяната в обонятелния орган на певицата, за разлика от забележимите интервенции на колежките й. Припомняме ви, че преди години Деси беше една от първите родни звезди, която си направи интервенция за смаляване на гърдите в Германия. Тогава двете с Преслава бяха оперирани при еднакъв лекар. 

Сега двете отново се оперираха в Истанбул, само че в разнообразни клиники. Но и двете прибегнаха до разкрасителните процедури откакто станаха майки. Деси към момента води и битка с килограмите, които натрупа през втората си бременност, само че от месец се вижда, че очевидно е почнала да се вталява, написа Телеграф.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР