Фолк дивата Андреа зарадва феновете си с новината, че вече

...
Фолк дивата Андреа зарадва феновете си с новината, че вече
Коментари Харесай

Андреа изригна: Може би ми се живее повече отпреди

Фолк дивата Андреа зарадва почитателите си с новината, че към този момент няма да ги кара да чакат с месеци за нови части.

В онлайн диалог с почитатели тя ги уведоми, че напълно скоро ще снима и клипове към тях. При все, че е решила да е по-продуктивна отпреди, Андреа има намерение да продължи с пътешествията си, а не да работи без отмора, както правеше преди години. 

Категорична е, че към този момент ще се опита да поделя времето сред работа и занимания поравно, с цел да се усеща добре. Поради обстоятелството, че преди рядко си разрешавала ваканции отбелязва, че в този момент евентуално й се живее малко повече отпреди. 

Не крие, че обича работата си, само че от време на време й се желае да пътува и да се забавлява повече, да живее по малко по-различен метод, да внесе някои промени в живота си… Смята, че истината е в салдото.  

За никого не е загадка, че до момента в който бяха по отношение на Кубрат Пулев, която продължи повече от 10 години, Андреа рядко си позволяваше почивки. В преобладаващата част от случаите двойката прекарваха по няколко дни в Турция през лятото. Като че ли обаче работата бе преди всичко и за двамата. 

Андреа промени целите си след трагичната разлъка с Кубрат Пулев преди две години. Именно тогава тя призна, че той й е изневерявал. Още към края на връзката им, тя бе изправена и пред друго тестване – наложи й се да се среща с психолог поради тревогата и депресията, даже се наложи банкет на успокоителни.

Самата тя неведнъж е споделяла, че постоянно е търсела поддръжка от Кобрата, само че по този начин и не я получила. Именно и поради натрупването на отрицателни прочувствени положения, Андреа почнала да наддава на тегло. 
Днес явно този интервал към този момент е зад тила й и тя си възвърна предходната форма. Най-важното в тази ситуация е, че към този момент се усеща добре.

Работи интензивно по новите си части, с цел да се завърне стремително на първите места в попфолк класациите.
Неотдавна певицата бе за няколко дни в Армения, където около разглеждането на забележителности работи по дуета Интуиция с тамошната звезда Саргис Авестисян. Премиерата на песента бе при започване на юли.

В средата на същия месец тя отпътува за Албания, където прекара две седмици и още веднъж съчета работата с отмора. Сподели, че там е работила по три песни. Едната от тях е на композитора Оцко, от който има и второ ново парче. 
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР