Фолк дивата Андреа не спира да изненадва с изцепките си.

...
Фолк дивата Андреа не спира да изненадва с изцепките си.
Коментари Харесай

Андреа изплака: Зле съм, имам бели петна в мозъка

Фолк дивата Андреа не стопира да изненадва с изцепките си. Бившата на Кубрат Пулев потресе почитателите си с лайф в инстаграм, на който се виждат зърната ѝ. Андреа направи включването си от заведение, до момента в който се храни, и описа с цялостна уста за някогашната си половинката, боксьора Кубрат Пулев, сътрудниците си във фолк жанра и какви опиати е взимала.

Изпълнителката съобщи, че от декември месец има проблеми с паметта. Има съмнения, че е изкарала коронавирус и белите петна в мозъка са в резултат на заболяването. Певицата неведнъж съобщи, че се усеща зле.

Блондинката призна, че не са дружно с Кубрат Пулев. За колежката си Анелия споделя, че към този момент не са приятелки. " Анелия си сподели същността ", съобщи Андреа. Изпълнителката споделя, че би направила дует с Деси Слава и дефинира техниката ѝ на пеене като най-отличителна. Не би направила обща ария с Галена и Емануела. Андреа признава, че е пробвала марихуана, само че в никакъв случай не е взимала тежки опиати.



" Никога не съм взимала амфетамини, хероин, или такива неща. Пиех успокоителни преди 3-4 години, което не трябваше да го върша, само че ме накараха докторите ", споделя певицата.

Фенове я попитаха какво се случва с музикалната й кариера и по кое време ще чуят нов план от нея, както и дали е мислила за дуети с нейни сътрудници. На този въпрос тя изрично съобщи, че няма желание да прави песни с други реализатори, защото песните им не били качествени. Андреа желала новата й ария да бъде като на кино - да е филм, който споделя нещо, а " не като останалите, които си демонстрират задниците и гърдите ".

Андреа се оплака и от някогашния си коафьор, тъй като изгорил косата ѝ. " Аз повече няма да укривам, когато някой ми е направил нечистотия ", съобщи блондито с цялостна уста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР