Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот

...
Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот
Коментари Харесай

Андреа направи откровени признания за личния си живот

Фолк дивата Андреа направи откровени самопризнания за персоналния си живот и страсти пред Александра Сърчаджиева.

“Срещнах Кубрат малко откакто пуснах първия си клип. Баба беше умряла и тази връзка стартира може би тъй като желаех да обезщетявам неналичието й. Бяхме млади, аз – единствено на 19 и по-известна от него по това време. Силни сме в специалностите си и е обикновено медиите да пишат за нас. Не мисля, че огромният медиен интерес е попречил на връзката ни… Да, боксът е сложен спорт и съм съпреживяла доста мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, само че аз не съм родена за някой, който е балетист примерно “ – показа Андреа в " Животът по автентичен случай “, написа ladyzone.bg.

" Разделихме се, тъй като имаме разнообразни фамилни полезности, друг морал. Не желая да прецизирам повече, тъй като ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите визии са, че едно семейство би трябвало да се поддържа. Бракът е значим за мен, децата би трябвало да се отгледат от двамата родители… С Кубрат поддържаме връзки, няма по какъв начин да не останем другари, въпреки всичко се познаваме от 17 години. Беше на рождения ми ден, пристигна да ме поздрави. Той има доста положителни връзки с моите родители “ – описа певицата.

В предаването Андреа говори с доста обич за своите баба и дядо, които са я отгледали.

" Приживе баба ми сподели: Никой няма да те обича повече от мен. На 36 години съм и дръзвам да настоявам, че е била права “ – показа певицата. Тя сподели акордеончето, на което е свирила като дребна, както и акордеона на дядо си.

Наскоро е била в Румъния, където е записала няколко части. В момента певицата учи актьорско майсторство в Нов български университет, като мечтае някой ден да стане и режисьор.

" Мечтата ми е да се занимавам с филми, подготвена съм да махна екстеншъни, всичко и да играя всевъзможни функции “ – признава тя.

Андреа сподели дрешника си, в който централно място заема рокля, която преди години е коствала 7000 лв., защото е с доста камъни Сваровски. Тя показа и своите корони от състезанията Мис София, Мис Туризъм България, Супер модел на България 2005 и други

" Бях доста щастлива, бях на 18. След това музикалната ми кариера потегли доста стремително. Още втората година бях на върха.

На 4-та и 5-та година нямаше певица, която да ми се опре, беше някъде 2009-2010 година Наградите са хубаво нещо, само че няма по-хубаво от това да си на сцената и всички да пеят твоите песни “ – показа Андреа.

На финала тя призна, че желае дечица, мощен и образован мъж до себе си, а водещата Александра Сърчаджиева закри предаването с думите " Усещам някаква болежка в душата ти.

Надявам се, че скоро ще се махне. Ти си доста положително създание. Махни я тази болежка, постави линия и продължи напред, тъй като го заслужаваш “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР