„Фокусиран съм върху това , което аз искам да направя

...
„Фокусиран съм върху това , което аз искам да направя
Коментари Харесай

Каримански: Фокусиран съм върху това, което искам да направя за БНБ

„ Фокусиран съм върху това, което аз желая да направя и считам за належащо за Българска народна банка. Всеки може да предложи кандадит. Подготвен съм за всевъзможен тип полемика и разискване. Който и да бъде претендентът, е добре пристигнал. Подхождам с схващане и почитание ", това съобщи Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

Той е един от претендентите за шеф на Българската национална банка, дружно с ръководителя на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната” Андрей Гюров.

Относно дипломата на Андрей Гюров, Каримански съобщи:

„ Смятам, че всеки един от нас се е постарал да показа нужните документи. Всички тези инспекции или кой каквото изнася, дано да го аргументира и да бъде по този начин добър да го отбрани. Уважавам господин Гюров. Приемам го като човек, който е оценил поста гуверньор на Българска народна банка. Старае се и е вложил старания да направи своята концепция”.

„ Когато изразим причините си и концепциите си, евентуално партиите ще бъдат с ясно усещане какво желаеме да създадем за Българска народна банка. Не съм се стремил да има угодливост към мен”, сподели още Каримански.

Според него евентуално, откакто се уточнят детайлите към процеса на документите, отчетът на бюджетната комисия ще бъде импортиран в зала.

По думите му е допустимо той да бъде гласуван другата или по-другата седмица.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР