Фокусът е върху най-новите възможности на софтуера SQL ServerЛектори от

...
Фокусът е върху най-новите възможности на софтуера SQL ServerЛектори от
Коментари Харесай

Предстоят срещи на българската SQL&BI потребителска група

Фокусът е върху най-новите благоприятни условия на софтуера SQL Server

Лектори от Инспирит ще показват последните новости в света на SQL Server пред общността от експерти у нас

Две срещи на българската SQL&BI потребителска група ще се проведат до края на годината – през ноември и декември, проведени от Инспирит – компания, фокусирана напълно върху SQL Server.

За следващ път потребителската група „ Let’s SQL Together ” ще показа най-новите благоприятни условия в света на SQL Server. Първата среща е планувана за 8-ми ноември и е на тематика „ Comparing Analysis Services Tabular and Multidimensional “. Лектор ще бъде Иван Донев, част от консултантския екип на Инсирит и преподавател в SQL Master Academy.

Втората среща ще се организира на 5-ти декември и ще бъде отдадена на новата версия на сървърния програмен продукт – „ SQL Server 2019 – what’s around the corner? ”. Маргарита Наумова, създател на Инспирит, SQL Master Academy, както и на самата SQL&BI потребителска група, ще разкрие най-новите благоприятни условия в света на SQL Server.

Двете срещи ще се състоят в офиса на Майкрософт България. Събитието е гратис, само че изисква предварителна регистрация, защото местата са лимитирани, прецизираха уредниците.

Потребителската група SQL&BI User Group Bulgaria е основана през 2007 година и в този момент в нея членуват над 550 души. Групата е учредена от Маргарита Наумова – международно приет SQL Server експерт, инструктор и преподавател на събития в България и чужбина. Тя е притежател на влиятелния документ Microsoft Certified Master, което я подрежда измежду 100-те водещи SQL Server специалисти в света.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР