Фокус-мокус е нещо като Сам вкъщи за филмите. Но докато

...
Фокус-мокус е нещо като Сам вкъщи за филмите. Но докато
Коментари Харесай

Ще видим ли отново Сара Джесика Паркър като вещица

" Фокус-мокус " е нещо като " Сам у дома " за филмите. Но до момента в който вторият е властелинът на коледните заглавия, първият е (почти) повелителят на тези за Хелоуин.
 Сара Джесика Паркър, Крис Нот и позицията й за половите обвинявания против артиста
В какви връзките са Сара Джесика Паркър и Крис Нот

И на чия страна е актрисата

В лека и приятна фамилна фантастична комедия, с детайли на хорър Сара Джесика Паркър е в една от най-разпознаваемите си функции (след тази на Кари Брадшоу от " Сексът и градът ", схваща се). Нищо че във " Фокус-мокус " е магьосница.

А в този момент, цели съвсем 30 години след излизането на кино лентата, следва да забележим и продължението му.

They're already running amok, amok, amok!????,, and are in production on, coming Fall 2022 on.
— Disney+ (@disneyplus)
Официалната премиeра на Hocus Pocus 2 ще бъде на 30 септември 2022 година в стрийминг платформата Disney+. И въпреки датата въобще да не ни се коства толкоз надалеч, филмов откъс към този момент към момента няма.

А и екипът на кино лентата не издава доста за това каква ще бъде историята във втората част. Но пък е доказано, че трите зли вещици - основните героини, към които се завързва действието в първия филм, ще се завърнат и във Hocus Pocus 2.

От Disney+ издават, че за фотосите още веднъж са се събрали актрисите, които влизат в функциите на Уинифред, Мери и Сара. Това са надлежно Бет Мидлър, Кати Наджими и, несъмнено, Сара Джесика Паркър.

Самата Сара е споделяла като стори в Intagram моменти от трансформацията си за ролята на магьосница - най-много по какъв начин се приготвят реквизитът и гримът ѝ.
 Снимка 574635

 Снимка 574636


Ще има ли " Просто ей по този начин " втори сезон

Отговорът е повече от явен

Освен със мощен грим, наподобява въпреки всичко още веднъж ще я забележим и в познатата дълга вещерска перука, тъкмо като тази от преди 30 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР