focus-news.netСръбският президент Александър Вучич заяви, че ще спечели поне 55%

...
focus-news.netСръбският президент Александър Вучич заяви, че ще спечели поне 55%
Коментари Харесай

„Коммерсант“: Сръбският президент обяви готовност за извънредни избори

focus-news.net

Сръбският президент Александър Вучич съобщи, че ще завоюва най-малко 55% от гласовете в предварителни избори, в случай че опозицията счита, че те са нужни. „ Няма значение по кое време ще се проведат изборите и по какъв начин ще бъдат проведени. Казвам им: подгответе свои лични изборни описи, напишете в тях, каквото и да е. Вземете, напишете, правете каквото желаете - ще загубите изборите “, сподели той в изявление за телевизия „ Русия 24 “.

„ Разликата е толкоз огромна - не е разлика от 1-2%. Винаги ще получа 55%, а може би и повече. А те ще получат най-много 10-15, 16, 17% - не повече “, заяви Вучич.

По-рано стачкуващите в Белград пробиха полицейския кордон пред резиденцията на президента, с цел да слагат камион с високоговорители пред постройката. Хората, събрани към резиденцията на „ Андричев венац “, желаеха сръбският президент да пристигна при тях.

Протестите се организират в страната от началото на декември, като повода за това е побоят на един от опозиционерите в град Крушевац - Борко Стефанович. По адрес на управляващите прозвучаха обвинявания в основаването на атмосфера на принуждение, а опозицията прикани своите поддръжници да излязат на улиците.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР