focus-news.netКейр Стармър изрази съмнения, че всяка междупартийна сделка по Брекзит,

...
focus-news.netКейр Стармър изрази съмнения, че всяка междупартийна сделка по Брекзит,
Коментари Харесай

The Guardian: Малко е вероятно приемане на сделка за Брекзит без втори референдум

focus-news.net

Кейр Стармър изрази подозрения, че всяка междупартийна договорка по Брекзит, в която липсва утвърдителен референдум, няма да може да премине през Народното събрание, предупреждавайки, че до 150 депутати от лейбъристите ще отхвърлят съглашение, което не включва референдум, написа английският вестник  The Guardian .

Министърът в сянка за Брекзит сподели, че се притеснява, че партията рискува да загуби оставащите си гласоподаватели след по-лошите от предстоящото загуби на локалните избори, само че предизвести, че лейбъристи се изкушават да гласоподават за либералдемократите или партията на смяната във Англия, че единствено партията на Джереми Корбин може да организира нов референдум.Стармър, юрист за човешките права от 20 години, би трябвало да бъде основното лице на акцията за изборите в Европейски Съюз, която ще бъде дефинирана като борба на полезностите.Според него изборите на 23 май ще бъдат борба и лейбъристите приказва единствено за за приемливост и интернационализъм против популисти като Фарадж и Робинсън.

" Значителен брой депутати от лейбъристите, евентуално 120, в случай че не и 150, не биха подкрепили договорката, в случай че не получи утвърдителен избор ", сподели той. " Ако задачата на упражнението е да се получи стабилно болшинство, в продължение на няколко седмици или месеци след осъществяването, не можете да се откажете от втори референдум. " По-рано Стармър даде ясно да се разбере, че той поддържа референдум за всяка контрактувана договорка, за разлика от министъра за бизнеса в сянка, Ребека Лонг-Бейли, която съобщи, че референдум може да не е нужен, в случай че лейбъристите се спогодят за вярната договорка.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР