focus-news.net/Цените на петрола скочиха близо до шестмесечен връх, след като

...
focus-news.net/Цените на петрола скочиха близо до шестмесечен връх, след като
Коментари Харесай

Шестмесечен връх достигнаха цените на петрола

focus-news.net/

Цените на петрола скочиха покрай шестмесечен връх, откакто администрацията на Тръмп блокира иранския експорт на нефт, като разгласи, че няма повече да освобождава от наказания вносителите на нефт от ислямската република, предава AFP.Съобщението пристигна на фона на другояче спокоен ден за международните фондови пазари, като европейските тържища почиват.

Белият дом разгласи, че има намерение да приключи освобождението на страните от едностранни наказания на Съединени американски щати за експорт на ирански нефт. От май тези страни - Китай, Индия, Турция, Япония, Южна Корея, Тайван, Италия и Гърция - ще попаднат под наказания, в случай че продължат да купуват петрола.

" Администрацията на Тръмп и нашите съдружници са решени да поддържат и уголемяват оптималната икономическа акция против Иран, с цел да се постави завършек на дестабилизиращата интензивност на режима, заплашваща Съединените щати, нашите сътрудници и съдружници и сигурността в Близкия изток ", съобщи Белият дом.

Цените на петрола скочиха след новината, като американският нефт приключи на 65,70 $, което е с 2,7% повече.

" Пазарът се опасява от дефицита на нефт ", разяснява специалист за организацията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР