Флойд Мейуедър твърди, че Мани Пакиао е трябвало да му

...
Флойд Мейуедър твърди, че Мани Пакиао е трябвало да му
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър излее гнева си от обявяването на реванша на Мани Пакиао

Флойд Мейуедър твърди, че Мани Пакиао е трябвало да му заплати големите 4 милиона $ за оповестяване на диалози за евентуалния им реванш.

Бившият международен първенец в осем категории Пакиао шокира света на бокса, като разгласи проекти за реванш против Мейуедър в навечерието на Нова година. „ Ще се забележим още веднъж тук, в Япония, за огромна борба. Флойд Мейуедър, мислех, че няма да искаш да кажа това. Развълнуван съм за това “, сподели Пакиао, до момента в който се появяваше на събитие на RIZIN.

Мейуедър победи Пакиао в тяхната „ Битка на века “ преди съвсем десетилетие и борбата към момента държи върха за най-висока печалба- продажбите на гледане в историята на бокса са 4,6 милиона.

Реваншът им обаче надалеч не е формален, защото договарянията не са напреднали, откогато Пакиао го разгласи преди два месеца. Мейуедър подлага на критика противника си, до момента в който се появява в The Pivot Podcast както сподели той: „ Когато Мани Пакиао говореше за това, не трябваше да го прави, тъй като за всичко има време и място. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР