Флойд Мейуедър отново показа защо го наричат Парите. Американската легенда

...
Флойд Мейуедър отново показа защо го наричат Парите. Американската легенда
Коментари Харесай

Мейуедър взел 1 млн., за да вдигне телефона

Флойд Мейуедър още веднъж сподели за какво го назовават Парите. Американската легенда в бокса разгласи, че е получил 1 млн. $ хонорар, с цел да вдигне телефона и да стартира договаряния с ютубъра Деджи, с който ще се бие идващия месец.

Двамата дадоха конференция в Лас Вегас в четвъртък преди конфликта им на 13 ноември в Дубай. Попитан по какъв начин се е стигнало до организирането на сходен пердах, Мейуедър разгласи, че в началото не е бил подготвен да отговори на телефонното позвъняване за сходни договаряния.

„ Казах, не давам отговор на телефона, в случай че не знаем цифрите какви са “, разгласи Мейуедър. „ Преведоха ми 1 млн. $ и тогава незабавно подвигнах телефона. Казах им, да го създадем “.

Пресконференцията беше в салона на Мейуедър и бе доста мирна и другарска за разлика от последния му показателен мач против Логан Пол, когато двамата за малко не се сбиха.

За Мейуедър това ще е втори мач в Дубай, откогато се отдръпна от професионалния спорт с връх 50 победи и нито една загуба през 2017 година Парите е с пет победи от пет демонстративни мача по-късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР