Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:За Туризма

...
Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:За Туризма
Коментари Харесай

Заповядайте на геймърски уикенд през март в експозиционен център Флора

Флора БургасПриморски парк

0 коментара за Флора Бургас Събития в обекта:За Туризма 201810:00/16.03.2018Виж всички 7 събития в Флора БургасЕкипът на младежката гейминг медия GplayTV кани всеки, който обича и харесва видео игрите, на двудневен празник в Морската градина на Бургас. Той ще се организира на 24 и 25 март в експозиционен център "Флора ". Посетителите ще могат да се състезават между тях, да следят всеки един от шампионатите, както и да тестват най-новите технологии и игри.
Феновете ще могат да се снимат със своите любимци от екипа. Освен това се приготвя специалeн Scavenger Hunt, а участниците в него, сполучливо изпълнили условията, ще имат опцията да получат страхотна специфична премия.
"Ние обичаме игрите, а не платформите! ", споделят уредниците. Всички почитатели на компютърните, виртуалните и конзолните игри ще могат да се насладят на шампионати по League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Street Figter V, Mortal Kombat XL, FIFA 18 и други. За пръв път на българско събитие ще се играе спортно Fortnite и за първи път ще се организира VR шампионат 1v1 на играта The Unspoken.
Последните трендове в технологиите ще бъдат изложени в специфична зона. За почитателите на бързите скорости ще има рейсинг симулатори със специфични седалки, скоростен лост и педали. Първите 100 души, които съумеят да съберат пъзела в неповторима игра, препоръчана от уредниците, ще получат страхотни награди.
Гостите на събитието ще могат да ипробват най-новите артикули на HP OMEN, ASUS, HyperX и Steelseries. Всички събития в програмата ще се излъчват онлайн в канала на GplayTV (twitch.tv/gplaytv1) в платформата за стрийминг Twitch, a най-интересните моменти ще бъдат качени в канала им в обществената мрежа YouTube. Очакват се над 2000 гости от цялата страна.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР