Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:Винен Джулайфест12:00/29.06.2018Виж

...
Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:Винен Джулайфест12:00/29.06.2018Виж
Коментари Харесай

Само в Бургас може да опитате единствената в света бира със златен прах

Флора БургасПриморски парк

0 коментара за Флора Бургас Събития в обекта:Винен Джулайфест12:00/29.06.2018Виж всички 6 събития в Флора БургасОт 19-ти до 21-ви юли в Експо център " Флора " ще се организира Първият интернационален фестивал на бирата " 101 Beer Fest " Бургас. В него ще вземат присъединяване над 20 компании с над 101 пивоварни.

Основната му цел е оптималната популяризация на огромния брой висококачествени задгранични марки бира, както и на българските производители на крафт бира. Обикновено крафт пивоварните са частни, дребни и създават лимитирано количество бира. Пивоварите обаче не залагат толкоз на количеството, колкото на качеството и усетите на бирата. Сред крафт бирите може да намерите някои по-традиционни усети, само че с осезаемо по-добро качество.

Ако желаете да опитате нещо друго, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с спомагателен мирис.

Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD - единствената бира в света със златен прахуляк, както и бира с вода от Средиземно море.

Участниците са подготвили доста изненади с атрактивни и промоционални цени, както и благоприятни условия за дегустация на избрани марки.

За посетителите на 20-ти юли от 19.00 часа група " Обратен резултат " ще подгрее публиката, с цел да може тя да се охлади с богатото многообразие на показаните питиета.

Първият интернационален фестивал на бирата чака своите гости на 19-ти и 20-ти юли от 16.00 до 22.00 часа и на 21-ви юли от 12.00 до 22.00 часа.

Организатори на бирения фестивал са компания " Експо Тим " ООД, със съдействието на Община Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР