Флиртът е нещо естествено, когато двама души се харесват. Тръпката

...
Флиртът е нещо естествено, когато двама души се харесват. Тръпката
Коментари Харесай

Флиртът е изкуство - всяка зодия флиртува по различен начин

Флиртът е нещо естествено, когато двама души се харесват. Тръпката е вълнуваща, пеперудите в стомаха пърхат както си желаят. Все отново флиртът си е цяло изкуство, което на някои се отдава повече, в сравнение с други. Нека забележим по какъв начин флиртуват обособените зодии и на кои това се отдава най-вече.

Овен – флиртуват ловко, не се тормозят да се насочат към най-хубавото момче и да го завоюват. За тях е особено да почерпят обекта на желанията си с пиво. Това са уверени дами, които взимат каквото изискат. Същото се отнася и за противоположния пол.

Телец – техният флирт е по-скоро благо и сантиментално осъществяване на жестове, пред което сърцето на индивида насреща просто се топи. Точно поради избират те да бъдат обекта на ухажване, а не да ухажват.

Близнаци – особено за тях е, че флиртуват с езика на тялото и с умеенето си да споделят. Ако обаче им се наложи прекомерно дълго да го вършат, може да им стане безинтересно и да насочат взор на друго място.

Рак – той ще покаже, че се интересува от вас, обръщайки ви внимание и грижейки се за вас. Мъжете от тази зодия са изключително деликатни, същински джентълмени с обекта на желанията си. Дамите пък могат да накарат всеки да се почустват като вкъщи в тяхно наличие.

Лъв – един от царете на флиртовете в зодиака. Притежават същинска харизма, която може да омае всеки, стига да си го слагат за цел. Обичат да бъдат ухажвани, само че флиртът за тях е игра, която играят на драго сърце.

Дева – ловко избират обекта на желанията си. Понякога се дърпат и са хладни, в идващия миг са игриви и горещи. Притежават съблазън, който знаят по какъв начин да приложат върху своя интерес. Тяхното скрито оръжие за флирт са очите.

Везни – обичат да вършат сантиментални и благи жестове, да употребяват чара си и по този начин да омагьосват обекта на желанията си. Стига да изискат, могат да омаят всеки нежно и внимателно.

Скорпион – ето ги най-хубавите флиртаджии в зодиака, които влагат част от своята половост и сензитивност и по този начин получават това, което желаят. Те се любуват на флирта и могат да го вършат непрестанно, даже и да не гледат на вас като обект на желанията си. Просто по този начин, за наслаждение.

Стрелец – занимателно им е да флиртуват, тъй като обичат особеното и новото. Не понасят скуката, а флиртът е опция за тях да тестват нови техники и умения върху отсрещната страна. Има ужасно възприятие за комизъм и са душата на компанията – с това печелят своите любовни ползи.

Козиро г – те са толкоз същински, че вместо да флиртуват, могат просто да ви кажат, че ви харесват. Флиртуват единствено с човек, който в действителност е сграбчил вниманието им. Обикновено пращат послания посредством езика на тялото.

Водолей – колкото повече, толкоз повече! Този знак може да флиртува с повече от един сътрудници и няма никакъв проблем с това. Има ужасно възприятие за комизъм, излъчва харизма и си служи чудесно с инструментите за кокетничене.

Риби – не помнят за срамежливостта си, когато стане дума за флирт. Впускат се и постоянно омагьосват с думи и деяние индивида насреща. Понякога хората сами се доближават към тях, тъй като са толкоз благи, че няма по какъв начин да не ги забележите. Тайнствеността им им оказва помощ да бъдат видяни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР