Flip.bg дава нов живот на стари модели, предлага ги на

...
Flip.bg дава нов живот на стари модели, предлага ги на
Коментари Харесай

Защо да си купите iPhone 11 Pro Max през 2023 година може да е отлично и изгодно решение

Flip.bg дава нов живот на остарели модели, предлага ги на преференциална цена и дава гаранция за тях

Светлин Желев преди 2 минути 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 17:02 | 26.03.2023

Руснаци благодарение на невронна мрежа генерират изображения на тематика „ Ако Илън Мъск се бе родил в Съюз на съветските социалистически републики “

IT НовиниДаниел Маринов - 17:54 | 25.03.2023

ДНК от косата на Бетовен разкри огромна изненада съвсем 200 години по-късно

АвтомобилиДаниел Десподов - 11:09 | 27.03.2023

„ Това е безспорна изненада за всички нас “ – правосъдни реализатори започнаха да разказват и запорират имуществото на съветския цех Volkswagen

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Година след година Apple пуска на пазара нови модели iPhone с все по-голяма мощ, с по-голяма продуктивност, с по-голяма самостоятелност, с повече механически спецификации. Появата на серията iPhone 14 и iPhone 14 Pro вкара голям брой нови неща в играта, заради което в този момент е доста по-трудно да се реши кой модел iPhone да се купи през 2023 година.

Освен чисто софтуерните характерности, които безспорно са от голяма важност, значимо е и дали има от кое място да го намерим, на каква цена и това дали ще имаме гаранция за него. На вторичния пазар моделът към момента държи своята цена, само че закупуването му носи сериозен риск. Не е по този начин обаче, в случай че прибегнете до Flip.bg, за които ще стане дума малко по-късно в този материал. Лично аз бих си взел нов iPhone за към 1000 лева само и единствено в случай че произходът му е обезпечен и в случай че въпреки всичко има някаква гаранция, която да покрива времето, в което аз мисля да го употребявам – опция, която дава въпросния уебсайт.

Ако мислите да си купите iPhone 11 Pro в средата на 2023 година би трябвало да знаете, че, несъмнено, това е смарт телефон с огромна продуктивност и той не е изгубил нищо от мощта си с стартирането на последните софтуерни версии на операционната си система. Смартфонът има огромни фотографски качества, процесор с невероятна скорост и батерия с огромен потенциал. Но има няколко фактора, които би трябвало да вземете поради, преди да си купите iPhone 11 ProMax през 2023 година, изключително по отношение на новостите, присъстващи в най-новите генерации iPhone.

Ние намерихме нашия iPhone 11 Pro Max, чудесно работещ от уеб страницата Flip.bg. Над 60% от телефоните, продавани посредством уеб страницата са модели на iPhone; оферират се и Android устройства на топ марки като Samsung, Huawei, Xiaomi. Всички телефони минават през непоколебим механически развой на инспекция на хардуер и програмен продукт, ремонт и разчистване, с над 30 контролни теста, в който е зает екип от 83-ма техници, проверяващи и сервизиращи всеки телефон, а цените са с до 40% по-ниски от пазарните цени на нови устройства.

Причини да си купите iPhone 11 Pro през 2023 година
    Той има доста настоящ дизайн и е еднакъв с този на iPhone 14.     Процесор A13 Bionic със страхотна продуктивност в iOS 16.     Предлага чудесно съответствие сред цена и качество.     Неговият модул с тройна камера обезпечава страхотни резултати.     Разполага с динамична, плавна и ефикасна операционна система.
Причини да НЕ купувате iPhone 11 Pro през 2023 година
    Екранът му има периодичност на освежаване от 60 Hz.     Той не предлага съгласуемост с технологията MagSafe.

Пускане на пазара

Apple показа своята продуктова линия, включваща iPhone 11 ProМаx на 10 септември 2019 година в Apple Park. Гамата размени устройствата от предходното потомство iPhone X, iPhone XS и iPhone XR.Маркетингът на iPhone 11 Pro стартира публично от деня 20 септември 2019 година и беше доста сполучлив на пазара, изключително през последното тримесечие на годината.

Външен тип

Истината е, че дизайнът на iPhone 11 ProMax – а също и на iPhone 11 и iPhone 11 Pro  следва същия път като този на iPhone X, iPhone XS и iPhone XR. Тоест, това е присъщия външен тип с екран от край до край, разрез в горната част, нормално наричана отрезка, и се предлага в огромно многообразие от цветове.От друга страна, iPhone 11 ProMax продължи да има извити ръбове, огромна разлика спрямо последните генерации iPhone, защото те имат плоски ръбове и захватът им е изцяло друг.

iPhone 11 има дизайн от стъкло и алуминий, който се усеща стабилен и добре направен в ръката. Предният и задният стъклен панел са предпазени от личното йонно подсилено стъкло на Apple, проектирано да бъде по-издръжливо от предходното потомство модели iPhone.

Както iPhone 14, по този начин и iPhone 11 имат относително сходна структура. Те имат стъкло откъм гърба и начело и алуминий по ръбовете. Единствената разлика е, че iPhone 11 е с извити ръбове, до момента в който iPhone 14 е с квадратни ръбове. Освен това iPhone 11 е по-голям и по-тежък от iPhone 14.iPhone 11 се предлага в разнообразни цветове, в това число черно, бяло, зелено, жълто, лилаво и (PRODUCT)RED. Освен това устройството е с рейтинг IP68, което значи, че е стабилно на прахуляк и вода. То може да бъде потопено във вода с дълбочина до 2 метра за 30 минути, без да се повреди.

Ако сте се спрели на най-изгодния вид, това да вземете модел от Flip.bg, имахте поради, че с изключение на техническото положение на устройствата, значим фактор за купувачите е и външният тип. Flip.bg оферират за продажба единствено устройства в чудесно, доста положително и положително положение. Такъв беше и нашия модел, както можете да видите и на фотосите.

Технически характерности на iPhone 11 ProMax

Продуктовата линия iPhone 11 ProMax на Apple кацна в магазините с екран Super Retina XDR с технология OLED и размери 6,5 инча. Той има разграничителна дарба от 1242 x 2688 пиксела и оптималната бляскавост от 1200 нита.

iPhone 11 се задвижва от чипа A13 Bionic на Apple, който обезпечава плавна работа и бързо пускане на приложенията. Устройството се предлага с 64GB, 128GB или 256GB вътрешна памет, което е повече от задоволително за множеството консуматори. Устройството поддържа и Face ID, което разрешава на потребителите да отключват устройството си и да вършат покупки със личното си лице. Това е сигурен и комфортен метод за отключване на устройството, който работи бързо и тъкмо.

По отношение на продуктивността iPhone 11 се усеща сходно на последните iPhone-и. Той обаче не разполага с ProMotion екран, тъй че не е толкоз равномерен, колкото моделите iPhone 13 и iPhone 14 Pro.

Живот на батерията

Животът на батерията на iPhone 11 Pro Max е порядъчен, като устоя до 17 часа диалози или 10 часа потребление на интернет. Устройството поддържа и бързо зареждане, което разрешава на потребителите да заредят до 50% единствено за 30 минути. Това е отлична функционалност за тези, които би трябвало да зареждат устройството си бързо денем.

Освен това устройството поддържа Qi безжично зареждане, което разрешава на потребителите да зареждат устройството си, като го слагат върху поставка за безжично зареждане. То обаче не поддържа MagSafe зареждане като най-новите модели.

Ако вземете новия си ремаркетиран телефон от Flip, би трябвало да имате поради, че батерията на всеки телефон е с над 85% живот в нея, като на хората се дава и опция за закупуване на нова батерия. Нашият модел обаче работеше ужасно.

В последна сметка

Като цяло iPhone 11 Pro Max е солидно устройство, което предлага извънреден баланс сред дизайн, продуктивност и функционалности. Той към момента се държи добре през 2023 година и е отличен избор за тези, които търсят надеждно, високопроизводително устройство на по-достъпна цена от по-новите модели. Системата от камерикамери, чипът A13 Bionic и Face ID на устройството към момента се смятат за върхови спрямо по-новите модели. Освен това рейтингът IP68 и опциите за бързо зареждане на устройството го вършат отличен избор за тези, които желаят издръжливо устройство, което може да устоя на атмосферни въздействия и да се зарежда бързо.

Ако разполагате с iPhone X или iPhone XR, може би не си заслужава да надграждате до iPhone 11. Но в случай че обмисляте по-нов модел, като iPhone 12 или 13, iPhone 11 може да даде множеството от функционалностите в тези модели с доста по-ниска цена.

Откъде да купите

Както споменахме и първоначално, един от най-големите проблеми при намирането на сходен модел на преференциална цена е мястото, от което ще го вземем. Тук идва Flip. Tехнологичния стартъп, който от лятото на предходната година поддържа цифровите запалянковци в България с устойчиви оферти, показвайки, че обновеният по най-високи стандарти смарт телефон е също толкоз добър, колкото и чисто нов. Устройството, както и всички телефони, закупени от Flip.bg, дойде с нови кабели за зареждане и в особено проектирана кутия, основана, с цел да пресъздаде добре познатото преживяване на разопаковане при покупката на нов артикул.

Във Flip потребителите могат да намерят тествани телефони с най-малко 24-месечна гаранция, с разнообразни варианти за заплащане, в това число и разсрочено, на до 48 вноски.

За отличното потребителско преживяване, обезпечавано от Flip, свидетелства изследване, извършено взаимно с iZidata, във връзка с удовлетвореността на клиентите, в което компанията записва междинен резултат от 95% по 5 индикатора като многообразие на портфолиото, техническо положение и хармония. Освен това хората, които са избрали Flip.bg, с цел да продадат остарелия си телефон, имат високо равнище на задоволеност към всички оценени аспекти – 96%.

В последна сметка това към момента е смарт телефон със сериозна продуктивност и механически характерности, на които няма какво да завиждат останалите артикули от фамилията на Apple iPhone.

Определено покупката на iPhone 11 Pro в средата на 2023 година към момента е доста добра опция, изключително в случай че намерим смарт телефона на цена, близка до 1000 лева и го получим с гаранция и в чудесно положение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР