Флашмоб под мотото Да им пречупим чадъра! се проведе пред

...
Флашмоб под мотото Да им пречупим чадъра! се проведе пред
Коментари Харесай

Флашмоб под мотото Да им пречупим чадъра! се проведе пред Съдебната палата

Флашмоб под мотото " Да им пречупим чадъра! " се организира пред Съдебната палата. Участниците оставиха остарели и счупени чадъри, а символиката е да не разрешат на основния прокурор Иван Гешев " да скрие под чадъра си Сотир Цацаров ".

Организатори са придвижване " Ние идваме! ", водени от някогашните депутати Николай Хаджигенов и Арман Бабикян. Събитието е под надпис " Да не позволим под счупения чадър на Гешев да скрият назад Цацаров! ".

 Снимка: Булфото

Участниците във флашмоба настояха още за народна власт и правдивост в страната.

Припомняме, че Цацаров подаде оставка като началник на КПКОНПИ, а прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет го възвърне като прокурор във Върховен касационен съд.

Още фотоси

Арман Бабикян съобщи, че " не би трябвало да има чадър на правосъдната система в лицето на прокуратурата над закононарушенията, които са осъществени ".

 Снимка: Булфото

И Бабикян, и Николай Хаджигенов бяха безапелационни, че би трябвало да има правосъдна промяна. Според Бабикян се губи скъпо време и вместо да се подхващат законодателни промени се водят разногласия " кой от кой вход ще влиза, къде да си носи документа и дали да слагаме кабинки ". Бабикян счита още, че сме в трагикомична обстановка. " Да слушаме Иван Гешев, който търси мониторинг и да слушаме господин Цацаров, който твърди, че законодателството му е погрешно, само че внезапно схванал, че той бил причина за огромна част от нещастията в страната ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР