Фланговият футболист Симеон Александров, който играе като преотстъпен в Септември

...
Фланговият футболист Симеон Александров, който играе като преотстъпен в Септември
Коментари Харесай

Симеон Александров няма да може да играе срещу ЦСКА - София

Фланговият футболист Симеон Александров, който играе като преотстъпен в Септември от ЦСКА - София, няма да има право да вземе присъединяване в идния дуел сред двата тима в неделя от 17:15 часа, осведоми " Тема Спорт ". Именно такава уговорка е била сложена в неговия контракт за отдаване чартърен при започване на годината.
 Стоян Орманджиев: За нас ЦСКА е ракета-носител! Фондацията има бюджет, подсигурен за клуба Стоян Орманджиев: За нас ЦСКА е ракета-носител! Фондацията има бюджет, подсигурен за клуба
Както е известно, 19-годишният Александров дойде на " Армията " през лятото точно от отбора, домакинстващ на националния стадион " Васил Левски ".

Той стартира сезона мощно, като вкара 4 гола в първите си 8 мача, с цел да си заслужи трансфер и 5-годишен контракт в Борисовата градина, както и място в младежкия народен тим.

Малко след прекосяването му в ЦСКА - София обаче Саша Илич промени игровата сграда на " алените " и спря да залага на типични крила.

Шансовете на Александров бяха извънредно лимитирани и по тази причина бе взето решение напролет той да играе в Септември, където ще бъде в игрови темп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР