Фланговият футболист на Байерн Мюнхен - Кингсли Коман призна, че

...
Фланговият футболист на Байерн Мюнхен - Кингсли Коман призна, че
Коментари Харесай

Коман посочи Пеп за най-добрия

Фланговият футболист на Байерн Мюнхен - Кингсли Коман призна, че не отхвърля с лека ръка шанса един ден да напусне баварската столица. Той дебаркира на "Алианц Арена " през 2015 година от Ювентус и с времето се наложи като един от основните състезатели за тима.

"Не знам какво ще желая след пет години. Така че всичко е допустимо. Ако желая да остана на най-високото равнище и да спечелвам трофеи, Байерн е един от най-подходящите клубове за тази цел ", сподели Коман.

Шампионът на Франция, Италия и Германияна има общо 16 медала в сбирката си. Работил е с Карло Анчелоти, Юп Хайнкес и Масимилиано Алегри. Неговият любим обаче е сегашния управител на Манчестър Сити - Джосеп Гуардиола, с който бяха дружно при започване на престоя му в Байерн.

"Бих споделил, че най-хубавият треньор, с който съм работил е Джосеп Гуардиола. При него започнах да играя малко по-редовно, въпреки и да бях записал няколко мача с екипа на Ювентус преди този момент. За състезател на моята позиция, крило, което обича да бъде нападателен и да предизвика, той е най-хубавият треньор, тъй като той желае тъкмо това. Неговата скица на игра е основана по този начин, че да те слага в обстановки един на един, а в тези обстановки аз се усещам най-комфортно. Той не искаше от мен да натрупвам статистики. Просто искаше да нападам и да изстрелвам към вратата. А това най-вече ми харесва ", показа французинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР