Фланелката, която Том Брейди носеше в последния мач от своята

...
Фланелката, която Том Брейди носеше в последния мач от своята
Коментари Харесай

Футболната фланелка, която Том Брейди носеше в последния си мач, се насочва към търг, където може да бъде продадена за рекордните 2,5 милиона долара

Фланелката, която Том Брейди носеше в последния мач от своята 23-сезонна кариера, се насочва към търг в Лас Вегас идващия месец, където може да доближи до 2,5 милиона $.

Ако бъде уловена на тази цена, това ще бъде най-ценната футболна фланелка, продадена на търг.

Фланелката на Брейди с номер 12 на Tampa Bay Buccaneers ще бъде показана на търг, извършен от RM Sotheby's и Wynn Las Vegas по отношение на Формула 1 Гран При на Лас Вегас на 17 ноември, съгласно уредниците на търга. Ценовият му диапазон е сред 1,5 и 2,5 милиона $.

Брейди носеше фланелката на 16 януари 2023 г. Брейди облече фланелката на 16 януари 2023 година RM Sotheby's

Фланелката, която легендата на San Francisco 49ers Джо Монтана носеше в Super Bowl XIX и Super Bowl XXIII, сега държи върха по футболна фланелка, продадена за $1,212,000 през март, съгласно Goldin Auctions.

Облеклото на Брейди за финалната игра е в чудесно положение, съответстващо на използването на играта и има забележими петна от трева и следи от полето, се споделя в изказването.

Брейди, тогава на 45 години, облече фланелката на 16 януари против Далас Каубойс в плейофен мач с уайлдкард, който Букс загуби с 31-14. Следващия месец Брейди разгласи формалното си отдръпване от НФЛ.

Том Брейди хвърля пас в последния му мач против Далас Каубойс. Том Брейди хвърля пас в последния му мач против Далас Каубойс. Майк Ерман/Гети изображения

Мнозина считат Брейди за най-великия куотърбек, играл в миналото в играта. Той завоюва седем Super Bowls, игра в 15 Pro Bowls и се отдръпна през февруари като водач за всички времена в NFL по пасове (89 214) и тъчдауни (649). Той също по този начин натрупа най-вече победи от всички играчи в историята на NFL (251).

„ Има единствено няколко спортисти, които са универсално признати като най-великите в своя спорт: Майкъл Джордан, Тайгър Уудс, Мохамед Али, Уейн Грецки, Бейб Рут и Том Брейди “, се споделя в изказването.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР