Фламенго разби Гремио с 5:0 в изцяло бразилски полуфинал и

...
Фламенго разби Гремио с 5:0 в изцяло бразилски полуфинал и
Коментари Харесай

Фламенго смаза Гремио и се класира за финал на Либертадорес

Фламенго разруши Гремио с 5:0 в напълно бразилски полуфинал и се класира по безапелационен метод за финала на Копа Либертадорес.

Попаденията за триумфа означиха Бруно Енрике (42), Габриел Барбоса (46, 55 д.), Мари (66) и Родриго Кайо. Първата среща приключи 1:1 и след общ резултат от 6:1 Фламенго се класира за втория си край на Либертадорес в историята.

Първият е извоюван през далечната 1981 година Във финала в Сантиаго, Чили „ червено-черните ” ще спорят с миналогодишния първенец Ривър Плейт. Вчера в Суперкласико аржентинците съумяха да отстранят огромния зложелател Бока Хуниорс, въпреки че изгубиха срещата с 0:1. В първия конфликт завоюваха с 2:0. Двубоят за трофея е на 23 ноември и за първи път ще бъде решен в единична среща.

„ Искам да благодаря на почитателите за тази фантазия, която Фламенго и последователите чакат от толкоз доста години. Страхотно е, че се класирахме за финала. Това е доста значимо, само че по-важно е да го спечелим “, съобщи след мача треньорът на спечелилите Жорже Жезус. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР