Флагманският Sony Xperia XZ2 Premium бе анонсиран през месец април

...
Флагманският Sony Xperia XZ2 Premium бе анонсиран през месец април
Коментари Харесай

Sony припомня кой е кралят на нощното снимане сред смартфоните

Флагманският Sony Xperia XZ2 Premium бе обявен през месец април тази година.
Смартфонът е оборудван с 5,8-инчов екран с резолюция 3840х2160 пиксела. Той разполага с 6 GB оперативна памет. Но по-важната специфичност е двойната камера с резолюция 19+12 мегапиксела. Чувствителността на тази камера е рекордна.

Именно това споделя Sony със своя най-нов рекламен клип. Представителите на компанията ни припомнят, че Xperia XZ2 Premium неведнъж надвишава опциите на човешкото око .

Хората виждат изображенията с сензитивност към 1600 ISO единици. Но чувствителността на флагмана е ISO 12800. А в случай че става дума за елементарните фотоси на неподвижни изображения, то чувствителността на Xperia XZ2 Premium е 4 пъти по-висока – 51200 ISO единици.

За да изпъкнат тези благоприятни условия, Sony демонстрира видеоклип на снимани видеа в условия със слаба и даже неприятна осветеност на сцената. При избор за гледане на клипа на цялостен екран се виждат доста повече особености.



В новия флагман на Sony се употребява оптичния модул Motion Eye Dual , включващ чернобял и пъстър датчици. Процесорът за обработка на изображенията е новият AUBE . Специалистите на Sony са уверени, че сниманият материал ще наподобява не по-зле от сниманото благодарение на огледален фотоапарат наличие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР