Флагманските смартфони от ново поколение на Apple едва наскоро бяха

...
Флагманските смартфони от ново поколение на Apple едва наскоро бяха
Коментари Харесай

В мрежата се появиха снимки на изцяло металната батерия на iPhone 16 Pro

Флагманските смарт телефони от ново потомство на Apple едвам неотдавна бяха пуснати в продажба, а инсайдери към този момент демонстрират осведомителни течове и за iPhone 16.

Този път в мрежата изтекоха фотоси на батерията за iPhone 16 Pro. Потребител на Twitter (X) под псевдонима KosutamiSan разгласява фотоси на батерия, за която се твърди, че е предопределена за идващото потомство флагмани на Apple. Както можете да видите, батерията е направена във тип на буквата L, само че има нов конектор и железна обвивка.

Това са може би единствените огромни разлики сред новата батерия и тези, употребявани сега в iPhone 15 Pro. Например, потенциалът на показаната версия е 3355 mAh, до момента в който батерията на iPhone 15 Pro е с потенциал 3274 mAh. Това е единствено 2,48% нарастване, което не може да се назова основна смяна.

Възможно е компанията да се готви за сериозен ъпгрейд на своите устройства във връзка с процесорната мощ. Наскоро същият инсайдър заяви, че линията iPhone 16 ще се охлажда благодарение на графен. В този случай, металната обвивка ще способства за по-доброто разпръскване на топлината в компактния корпус.

Припомняме, че неотдавна събрахме в обща публикация всичко, което досега е известно към iPhone 16. От нея ще научите повече за ИИ-функциите на новото потомство “ябълкови “ смарт телефони, подобренията в камерите и методът на изстудяване.

Очаква се също, новият iPhone 16 Pro да има разрез във тип на перфорации вместо Dynamic Island.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР