“Флагманът на Демократична България“ е съдебната реформа. Те твърдят, че

...
“Флагманът на Демократична България“ е съдебната реформа. Те твърдят, че
Коментари Харесай

Захариева: Флагманът на „Демократична България“ е съдебната реформа, но той е само на думи


“Флагманът на „ Демократична България “ е правосъдната промяна. Те настояват, че имат написани закони и знаят какво вършат. Трябваше още на първата седмица, откакто поеха Министерството на правораздаването, да ги изпратят до Венецианската комисия.

Тя даде мнение в много къси периоди, а те имаха 8 месеца, в които законът да мине през Народното събрание, щом толкоз доста го желаят. Но в случай че, това се беше случило, те нямаше да има защо да приказват. Тяхната правосъдна промяна е единствено на думи “. Това съобщи пред bTV Екатерина Захариева от ГЕРБ.

„ Лидерите на „ Продължаваме промяната “ ги нямаше в залата, когато се обсъждаха законите в този парламент. Христо Иванов също не слуша дебатите “, уточни още тя.

Кворумът демонстрира, че от всички в ГЕРБ, които са били в Народното събрание, единствено двама души са се записали, макар че водачите на партията са били там.

„ Ние бяхме там и слушахме дебата, това демонстрира, че правосъдната промяна за нас е значима, а „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ отсъстваха “, съобщи Захариева.

Какво още разяснява тя – чуйте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР