flagman.bgУникални снимки показват грандиозната метаморфоза на гримьора на звездите и

...
flagman.bgУникални снимки показват грандиозната метаморфоза на гримьора на звездите и
Коментари Харесай

Ето каква метаморфоза е претърпял гримьорът Валентин Кулагин - от бодибилдър до ексцентричен гримьор

flagman.bg

Уникални фотоси демонстрират грандиозната трансформация на гримьора на звездите и вицепрезидент на Къщата на " Вип Брадър " Валентин Кулагин.

Негов другар от детството в Хасково разкри извънредно снимки, на които ексцентричността на Кулагин към момента не се е посочила на бял свят, пише " Флагман ". 

В предишното Кулагин бил напълно елементарен млад мъж, освен упражнявал във фитнеса, само че даже бил много разпален бодибилдър. 


Никой до момента не е разгласил тези фотоси.  " Това е Вальо преди интервенциите си, когато беше естествен мъж. Той постоянно тренираше, с цел да поддържа мъжествена форма ", каза аверът на Кулагин.

Валентин Кулагин като дребен в живял и учил в родния град Хасково, там имал доста другари, твърди се, че излизал и с девойки. Първата му работа била в локален ресторант в студена кухня, преди доста години, несъмнено.

" Последно, като се видяхме, той спазваше диети за намаляване, с цел да придобие настоящето си тяло.  Искаше с нещо да изпъкне, да се откроява и постигна задачата си.

Вальо замина за известно време в Москва. Когато се върна, към този момент беше с концепцията да учи в София Моден дизайн ",добавя приятелят на Кулагин. 



Валентин към този момент бил твърдо решил да тръгне по настоящия си път и почнал.  " Като се върна от Москва, не беше тъкмо в този тип, тъй като се изискват повече години, до момента в който се докара до това положение. Върна се с доста огромно самочувствие и разполагаше с доста пари. Смени си компанията, приятелите и въобще целия си метод на живот ", сподели още приятелят на Валентин Кулагин от детството.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР