flagman.bgснимки: ФлагманШест патрулки преследваха тази нощ шофьор на старо БМВ

...
flagman.bgснимки: ФлагманШест патрулки преследваха тази нощ шофьор на старо БМВ
Коментари Харесай

Див среднощен екшън в сърцето на Бургас: 6 патрулки преследват старо БМВ. Проснаха шофьора на земята

flagman.bg

фотоси: Флагман

Шест патрулки преследваха тази нощ водач на остаряло БМВ в Бургас

Невиждан по своята смелост екшън в сърцето на Бургас по чудо, се размина без жертви.

Около 23:50 ч. по бул. „ Христо Ботев ” малцината пешеходци видяха и чуха движещо се с гневна скорост остаряло БМВ е36, след което с включени сирени препускаха три патрулни коли, споделя изданието.

Според Флагман водачът на БМВ-то се движеше в посока жп гарата със скорост от най-малко 100 км/ч без да се преценява с другите коли. След левия завой на жп гарата в посока бул. „ Булаир ” в гонката се включи още една полицейска кола и по този начин ескортът продължи до Гъбката при основния вход на Морската градина.



Вероятно, видял, че против него по  бул. „ Демокрация ” се движи пета патрулна кола, джигитът свива внезапно наляво и с огромна скорост се спуска по пешеходната зона на бул. „ Богориди ”.



БМВ-то стигна гладко до дървената сцена към фонтана, пръскащ водна мъгла лятно време, заби се в нея, след което изхвърча нагоре и падна паралелно, подпирайки се в левия бор, безусловно в нозете на незнайния войник Альоша.

Шофьорът бе обезвреден стремително от служителите на реда. Репортер на Флагман видя 6 полицейски автомобила на мястото. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР