Флагман.бг публикува разказа на възрастна съседка, която все още е

...
Флагман.бг публикува разказа на възрастна съседка, която все още е
Коментари Харесай

Само искам да я видя, крещял Ивайло и се режел със стъкла, провесен на климатика в ж. к. Меден рудник

Флагман.бг разгласява описа на стара съседка, която към момента е в потрес от екшъна с разярения млад мъж

37-годишният Ивайло Б., който трансформира предходната нощ в призрачен сън за съседите си и за служителите на реда от ж. к. „ Меден рудник “ изпаднал във неочакван изблик на гняв. Малко след 00 часа с викове от прозорците, че ще постави завършек на живота си той събудил живущите в съвсем целия блок 57 в комплекса.

„ Бяхме на пейката долу нощес и когато се прибираше, Ивчо ни поздрави, в ръката си носеше торбичка с нещо за вечеря.  Нищо в държанието му не предвещаваше това, което се случи след няколко часа. Ивайло е добър и учтив юноша, живее тук с вуйна си, а  друга жена с него ние не сме виждали “, по този начин стартира разказът на стара съседка от бл. 57, която не е мигнала от терзание за младия мъж и следила цялата акция по неговото обезвреждане.

„ Уплаших се доста, аз съм сама жена, а пред очите ми той крещеше, че желае да почине, хвърляше предмети от жилището и счупени стъкла, видях го по какъв начин опита да се нареже. После искаше да скочи от прозореца на кухнята, а кръвта му капеше от горната страна “, прибавя старата жена.



Тя споделя още, че Ивайло в никакъв случай не е правил проблеми различен път, не е вдигал купони. Ходел на работа, бил спокоен юноша и различен път не е имал никакви рискови прояви.

А някогашната му другарка, която е на управителна служба в бургаското опазване на здравето, не е идвала в блока. " Само желая да я видя ",  разгневен крещял името ѝ обаче Ивайло и висящ на климатика цяла нощ я упреквал, че го е излъгала, че ще живеят дружно, че му е взела всичко, откраднала и парите му. Младата жена от своя страна се оказва, че е извадила ограничаваща заповед по отношение на него и от дълго време не поддържали контакт.

Девет часа съседите, служителите на реда, психолозите и негови родственици, които пристигнали на мястото, умолявали Ивайло да се прибере, да легне да поспи и да размишления. Рано тази заран той е откаран в Центъра за психологично здраве в Бургас, оказало се, че е смесил мощни антидепресанти с алкохол, което е отключило експанзията му. В момента единствено капките кръв и развалените щори припомнят за екшъна, който не остави да мигнат десетки фамилии в ж. к. „ Меден рудник “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР