flagman.bgКолко луд и мързелив трябва да си, за да изхвърлиш

...
flagman.bgКолко луд и мързелив трябва да си, за да изхвърлиш
Коментари Харесай

Заради това не искам да остана нито час повече в България! Преди малко обявиха! Вижте какво се случи в Бургас преди малко


flagman.bg

„ Колко вманиачен и ленив би трябвало да си, с цел да изхвърлиш през терасата торбата с боклуци, възмущава се бургазлийката Донна Баева

Наглец си захвърли торбата с боклуци от блок 31 в бургаския ж.к. ”Зорница ” и потроши автомобила на младо семейство , алармира пред Флагман Донна Баева.

Случаят е поразителен и демонстрира до каква степен е достигнала арогантността на някои хора. Цяла торба с тежки предмети - ножица, винтоверт, дървена четка за обувки, железен предмет са полетели от висок етаж на 18-етажен блок. 



Ето какво ни написа Дона Баева:

„ Живеем в к-с Зорница бл. 36А. В момента ни санират и паркингът съвсем постоянно е цялостен, доста е мъчно да се откри паркомясто. Заради това в събота вечерта паркирахме пред бл.31, който се намира против нашия блок. На идващия ден, към 13 часа, трябваше да излезем и отивайки до колата останахме шокирани… задното стъкло беше строшено, а във вратата беше забита ножица!

Изплаших се! Убедена бях, че някой съзнателно го е направил, а няма причина ние сме елементарни хора и нямаме врагове . Обадихме се в полицията, те дойдоха, започнаха огледа. В това време се появи живущ в бл. 31 и сподели, че измежду бял ден някой от горните етажи изхвърлил огромно количество предмети и отпадъци и че това не било за първи път.

Тогава се нагледахме и видяхме дървена четка за обувки до колата,която най евентуално е счупила стъклото, железен предмет, запалка, винтоверт и други

Колко би трябвало да си вманиачен и ленив с цел да хвърляш такива неща през балкона.  И най-грозното, че измежду боклука имаше и детски играчки. Ако са младежи е срамотия! 

Така ще възпитат и децата си, а след това все страната ни отговорна. Не търка пари или опрощение, а посредством вас да доближи до причинителя и да се засрами какъв селянин е и че можеше някой да минава или да играе дете... ”


Ножицата, която е била в торбата се е забива в автомобила


Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР