Флагман > Алекс е вдигна пищна сватба, но не признава детето

...
Флагман
> Алекс е вдигна пищна сватба, но не признава детето
Коментари Харесай

Ето кой е дал книжка на неграмотния Алекс, убил две жени с мерцедеса си

Флагман > Алекс е подвигна обилна женитба, само че не признава детето сиарнобатски ром, който провокира тежката злополука, лишила два човешки живота на Задушница, е взел шофьорска брошура с интензивен курс, оповестява Флагман. Мистерия е по какъв начин от раз е съумял да покрие условията за теоретичния и за на практика изпит. Инструкторът, който е обучавал Алекс Димов зад кормилото, се споделя Атанас Атанасов.

Съмненията, че наследникът на богата ромска фамилия е получил свидетелството за ръководство с непозната помощ 19 дни преди да аргументи жестокото ПТП, се появиха през вчерашния ден в правосъдната зала, до момента в който бе разпитван от съдията.

Автошколата е подготвила Алекс за изпита пред Държавната организация Автомобилна администрация.

" Много противен случай, не съм имал подобен в кариерата си. Технически Алекс беше над приблизително равнище. На теорията, доколкото си припомням, беше добре, а за кормуването за 30 часа не можеш да станеш съвършен водач, още повече, че стартира започна безусловно от нулата. ", описа Атанасов.

Алекс бил доста по-неопитен за разлика от други курсисти от ромски генезис, които още от ранна възраст са зад кормилото.

" От Карнобат съм, познавам града, улиците, в елементи. Според мен е имало композиция от разрушена настилка, дупки, висока скорост и неумелост. Изглежда е изпуснал ръководството на колата ", изясни Атанасов.

Проверка сподели, че Алекс се е прибрал в България през юни т.г., откакто 4 месеца е бил в Англия при татко си, за който импровизирано, се приказва, че е търговец. Веднага след завръщането си се е записал на курсовете. Изкарал наложителните 30 часа кормуване през юли и август и при започване на септември се явил на теоретичния изпит – листовките.

" Няма кой да му помогне там, тъй като е самичък пред компютъра. Подготвил се е. Спомням си, че и в школата, когато решаваше листовките, се справяше добре ", безапелационен е Атанасов. На 4 октомври бил практическия изпит, който взел от първия път.

Алекс получил Мерцедеса като подарък от татко си Димо малко преди да си вземе книжката. Атанасов счита, че ромът говорел добре български, можел да чете и написа. В момента бил в 12-и клас в Професионалната гимназия по селско стопанство и лека индустрия в Карнобат, откъдето ще получи тапия през май следващата година.

Как по едно и също време е възпитаник и стои с месеци в Англия посред образователната година обаче остава мистерия.

" Той се облича добре, находчив, виждам и с какви деца контактува – от богати фамилии ", добави инструкторът.

Той направлявал всеки един от курсистите си, те нямали опция да карат доста бързо, тъй като по стратегия имали единствено три излизания на извънградско - по автомагистралата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР