ФКСБ завърза още повече интригата в румънското първенство. Грандът от

...
ФКСБ завърза още повече интригата в румънското първенство. Грандът от
Коментари Харесай

ФКСБ надви шампиона, равенство за Ради Димитров и Сепси

ФКСБ завърза още повече интригата в румънското състезание. Грандът от Букурещ победи с 1:0 като посетител първенеца ЧФР Клуж и към този момент е на 6 точки от върха. Поражението на ЧФР дава опция на Фарул (Констанца) да оглави таблицата, в случай че завоюва дуела против Университатя (Крайова) през днешния ден.

Въпреки заледения терен, дербито на " Константин Радулеску " си струваше. ФКСБ стартира по-добре и пропусна да поведе в самото начало, само че по-късно и Щефан Тарновану трябваше да демонстрира класа. Домакините заложиха най-вече на далечни изстрели, а техният противник плетеше многоходови комбинации към наказателното поле. 

В 51-ата минута Симоне Скуфет избави рисков удар на Октавиан Попеску, след което ЧФР пропусна най-хубавото си състояние в мача. Развръзката пристигна в 88-ата минута след остроумен пас на Попеску към Малком Еджума, който технично прати топката във вратата и донесе скъпоценните три точки на ФКСБ.

Сепси на Радослав Димитров наивно изпусна успеха при гостуването си на Миовени. Българският бранител беше титуляр, а неговият тим водеше до 86-ата минута, когато Богдан Русу се разписа от дузпа за крайното 1:1. Преди това Козмин Матей бе дал преднина на Сепси, само че в 86-ата минута Николае Паун получи червен картон и Миовени се възползва от численото си преимущество.

Снимки: gsp.ro

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР