ФКСБ не успя да победи Витория Гимараеш, като двата отбора

...
ФКСБ не успя да победи Витория Гимараеш, като двата отбора
Коментари Харесай

Пропуските на новите съотборници на Чорбаджийски лишиха ФКСБ от победа

ФКСБ не съумя да победи Витория Гимараеш, като двата тима приключиха 0:0 в първия мач между тях от плейофния кръг на Лига Европа. Двубоят се игра на стадион „ Марин Анастасович “ в Гюргево. Новото попълнение на румънския гранд Божидар Чорбаджийски, който преди два дни бе притеглен от ЦСКА-София, нямаше право да играе в този дуел и по тази причина на съумя да помогне на новия си отбор.

Домакините могат да съжаляват, че не взеха преднина след ситуациите, които се откриха пред тях. Още в третата минута гол на Планич бе анулиран поради засада. В 23-тата минута Флоринел Коман пропусна страхотна опция, откакто останал в чиста позиция, нацели гредата, вместо да изведе ФКСБ напред.

В 54-ата минута Дългас Жесус пък избави прекрасен изстрел на Попа в ъгъла. Към края шут на Попеску профуча настрана от задачата.

Гостите от Гимараеш по този начин и не съумяха да нанесат нито един прецизен удар през днешния ден. Така двата тима ще решат кой ще играе в групите на Лига Европа на реванша в Португалия след седмица.

СТАТИСТИКА ТУК!
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
Лига Европа final кръг, четвъртък 22 август  ФКСБ 0:0краен резулат  Витория Гимараеш
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР