ФК ЦСКА 1948 ще се опита да привлече звездата на

...
ФК ЦСКА 1948 ще се опита да привлече звездата на
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 предлага 200 000 лева за Октавио

ФК ЦСКА 1948 ще се опита да притегли звездата на Локомотив (София) от есента, разбра " Тема Спорт ". Воденият от Николай Киров-Белия отбор е набелязал голмайстора на столичните " железничари " Октавио.

Бразилецът вкара 6 попадения в 15 мача за " червено-черните " в елита.
 ФК ЦСКА 1948 вади 100 000 евро за Дориан Бабунски
ФК ЦСКА 1948 вади 100 000 евро за Дориан Бабунски

" Червените " го желаят още през зимата

Той пристигна в " Надежда " при започване на сезона и незабавно се трансформира във водеща фигура. Октавио има контракт с Локо (Сф) до юни следващата година.

От ФК ЦСКА 1948 към този момент са приготвили оферта за водача на локомотивци. Все още обаче не е ясно дали босът на " червено-черните " Иван Василев ще я одобри. Първото му предпочитание е Октавио да подпише нов контракт с клуба от " Надежда ", с цел да не го изпусне вероятно без пари през лятото, в случай че тази зима не бъде продаден. Според осведомени, от ФК ЦСКА 1948 са подготвени да дадат 100 хиляди евро за футболиста в този момент.

През лятото бразилецът напусна Берое като свободен сътрудник. Част от кариерата на 27-годишният футболист минава във Фиорентина. Именно в чужбина се надява да го продаде Локомотив (София), с цел да може да изкара повече пари от играча. Това би донесло и по-голям авторитет за клуба.
 Официално: Познати лица се завърнаха във ФК ЦСКА 1948
Официално: Познати лица се завърнаха във ФК ЦСКА 1948

Идват от Царско село
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР