ФК ЦСКА 1948 приема Левски в мач от 21-ия кръг

...
ФК ЦСКА 1948 приема Левски в мач от 21-ия кръг
Коментари Харесай

Амбициран ФК ЦСКА 1948 ще пробва да спре полетелия Левски

ФК ЦСКА 1948 приема Левски в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Бистрица е от 15:00 часа.

През седмица се завихрихи полемики къде " алените " би трябвало да одобряват " сините ", само че от БФС бяха безапелационни, че това може да се случи в относително новия дом на отбора на Николай Киров.

Вчера от столичния гранд даже разгласиха видео от калния терен и изискванията от стадиона като обявиха ясно позицията си, че не са удовлетворени от решението на футболните ръководители. Феновете на Левски ще би трябвало да платят сред 20 и 30 лв., с цел да следят онлайн дуела.

Битката, с изключение на на терена, ще бъде и на треньорските скамейки. Наставникът на домакините Николай Киров получи късмет точно от Станимир Стоилов. Мъри го направи шеф на школата на Ботев, а по-късно стартира и професионалното му израстване.

Преди дуела Киров получи сериозен удар. Халфът Ивайло Чочев е с травма в ръката при триумфа с 4:0 над Ботев Враца. Наложи се националът да бъде опериран. Шансовете той да играе не са доста огромни, само че ще се взема решение в последния миг.
 От Левски демонстрираха плачевното положение терена в Бистрица
От Левски демонстрираха плачевното положение терена в Бистрица

От клуба пулбликуваха видео, на което ясно се вижда, че теренът е доста кален

Пред Станимир Стоилов няма доста алтернативи към избор на единайсеторка. През седмицата той тества няколко тактически разновидността, само че ще се спре на този, който изповядваше по време на подготовката и сподели в семейството на Локомотив Пловдив (2:1) пред цялостните трибуни на " Георги Аспарухов ". В състава на сините няма осъдени и контузени.

" Синята " еуфория би трябвало да продължи

Футболистите на Левски би трябвало да свикнат с многочислената, освирепяла, жадна за триумфи аудитория

Преди този мач, " сините " са на шесто място в класирането, само че изостават единствено с 6 пункта от третия Ботев.

Двата отбора ще бъдат изведени на терена от 13-годишния Стивън Бориславов, който има недоброкачествен израстък на костите и се нуждае от скъпа интервенция в чужбина. Част от средствата за билети ще отидат по негова сметка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР